Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    válasz makoj #10256 üzenetére

    Igazából nem tudom, hogy a talált készpénz vagy a talált pénztárca esete - inkább utóbbi.

    Talált kp: Nem egyértelmű, hogy kié, és ha a tárcádba teszed, akkor legálisan a tiéd. (Hja, fognak páran jelentkezni, ha elkiáltom, hogy találtam egy ötezrest, ki hagyta el?) sztem ilyen pl a sajátkezű registrys rearm vistánál/win7-nél.

    Talált pénztárcánál, amiről ki lehet deríteni, hogy kié, már nem ez a helyzet, azt vissza kell adni a tulajnak amint lehet/ha kéri - pl egy reaktiválást kérő frissítés keretében. Amíg magadnál tartod ugyan nem a tiéd, de nem is jogellenes, hogy nálad van, hacsak nem tagadod meg a visszaadást.

    Harmadik eset a "lopott pénztárca" esete (letöltött hekkek, aktivátorok, moddolt dll.-ek) - ezek természetesen a 0. perctől kezdve illegálisak.

    Amúgy megvan az összeesküvéselméletem, hogy a M$ központilag engedi a leakeket, lévén rájukcuppan egy csomó kocka, akik megjelenés előtt alaposan nyúzzák, kritikus szemmel használják a rendszert, és teletopicolják a fórumokat. Így rengeteg, nagyon hasznos infóhoz jutnak fejlesztéskor, van egy tippem, hogy a win8-hoz október-novemberben jóval több frissítés fog érkezni, mint pl a win7-hez... Aztán, ha kiment a rendszer, fél-egy év múlva ráérnek becsukni a kiskapukat.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák