Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
King Unique #69753 üzenetére
Ahh, whatever.
-
Helló, nektek felmegy a szeptemberi update? Nekem felrakja, de újraindítás után visszavonja.
-
-
-
-
Időjárás widget nálatok működik? Wireshark szerint az adatok lejönnek, szóval szerver oldalon minden OK.
-
-
-
Helló, az eheti win update után mikor bejelentkezek fekete képernyő van egér kurzorral, egy idő után bejön a háttér, de nincs net. Ilyet tapasztalt valaki?
-
válasz
juliensorel #66418 üzenetére
Számítógép /jobbklikk/ - tulajdonságok - speciális rendszerbeállítások - indítás és helyreállítás - kiválasztod az alapértelmezettet és a "rendszerek listájának megjelenítése" opció mellől elveszed a pipát
vagy
easyBCD-vel módosítod a listát.
-
Kb. 3 naponta azt csinálja a gép, hogy pl. megnyitok egy Skype ablakot, bezárnám, de újra nyílik, vagy dupla klikk a Firefox ikonra, és megnyitja 50-szer. Most cseréltem egeret, mert az előző meghalt, nem tudom összefüggésben van-e vele, de mikor meghülyült, és kicserélem az egeret egy másikra, akkor ugyan azt csinálja a másik is. Gyakorlatilag csak restart segít. Rendszernaplóban semmi hiba nincs. Tapasztalt már valaki ilyet?
-
-
-
-
-
Sziasztok, gondolkodom M.2-es SSD beszerzésén, olvasgatok a témában de van pár dolog, ami nem tiszta. Az alaplap /Asrock H81M/ elvileg támogatja, bár nincs rajta M.2 slot, de gondolom ez egy PCI Express adapterrel orvosolható. A kérdésem az, hogy minden gyártónak külön drivere van, vagy létezik valami univerzális MS által kiadott, amit a Win 7 feltelepít magának? Adata SSD-t nézegettem, de annak pl. sehol sem találtam drivert.
-
-
-
-
Helló, olyan gondom van, hogy ha a PC-t altatom, akkor szépen elmegy aludni, de egy idő után /nem tudom mennyi, de több óra/, akkor hibernálja magát. Hibernálás soha-ra van állítva, eseménynaplóban nem látszik semmi. Ha tiltom a hibernálást CMD-ből, akkor nincs gond, de az kilövi a hibrid alvást is, azt meg nem akarom. Szóval olyan állapotot szeretnék, hogy szépen menjen el hibrid alvásba, de ha nem szűnik meg a tápellátás, akkor sima alvásként viselkedjen. BTW, szerintem ez az alap, szóval lehet éjjelente elmegy az áram, de ezt nem vettem még észre.
-
válasz
ricsi8800gt #64134 üzenetére
Nekem ez működött anno.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Mekkora macera belerakni egy telepítőbe az "SP2"-t? Találtam egy leírást a neten, de ott ISO-t kell belőle készíteni. Az lehetséges, hogy egy elkészített USB-re rátoljam?
-
Helló, találkoztatok olyannal, hogy a ClearType kikapcsolja magát, ha újraindítod a gépet?
-
-
-
Helló! Win7 reinstallra készülök, és van egy beállított backupom, ami az egyik vinyóról csinál a másikra mentést. Megoldható, hogy az új Win beimportálja ezt a backupot a beállításokkal együtt?
-
-
Helló! Az normális, hogy az eseménynaplóban nincsenek bejegyzések eszközeltávolításról/csatlakozásról? 3G modemem rendszeresen lecsatlakozik majd rögtön vissza, hallani is a Win-es hangot, és szeretném kideríteni hol a hiba.
-
válasz
Fire/SOUL/CD #3146 üzenetére
Kössz! A progikat elspájzoljuk legközelebbre. Most sikerült úgy megoldani a problémát, hogy safe módban instaláltam az Outpostot, aztán rendes módban le, aztán megint fel. Úgy tűnik műxik, egyelőre.
-
Segítsetek pls., mert már agybajt kapok! Van egy mappa /AGNITUM/, amit nem tudok kitörölni. Nem blokkolja semmilyen process a process explorer szerint, saját tulajdonba van véve. Egyszerűen kiírja, hogy nem lehet kitörölni, mert nincs jogosultságom. UAC kikapcsolva. Safe módban ki lehet törölni, de mikor rendesen belépek a Winbe, akkor újra ott van. Maga az Outpost uninstallálva van. Meg lehet valahogy tudni, mi hozza létre? Vagy hogy lehet tartósan kitörölni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Politika
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest