Hirdetés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
rootkiller #36751 üzenetére
Nálam speciel úgy van, hogy a sima billentyű lenyomásra kapcsolja a vezeték nélküli hálózatokat, az Fn gombal egyszerre lenyomva ugyanaz a billentyü pedig az F2.
-
micafighter
nagyúr
válasz
rootkiller #36749 üzenetére
Nekem a billentyüzetemen van egy speciális billentyű, ami kikapcsolja a vezeték nélküli modulokat a gépben. Triviális, de amíg nem tudtam, hogy mit csinál az a gomb, és nem volt hajlandó a gép netre csatlakozni, hát volt bennem ideg rendesen
Úgy jöttem rá végül, hogy nekem is ezt írta ki, hogy a vezeték nélküli szolgáltatás ki van kapcsolva. Gondoltam ha eddig ment, akkor lehet én kapcsoltam ki véletlenül.
Szóval lehet hogy ez a gond, lehet hogy teljesen más, de érdemes megnézni a billentyüzetet
-
Dell XPS
veterán
válasz
rootkiller #31181 üzenetére
Lehet pl. vezérlő probléma is. Eléggé esélyes, de Te is tudod, hogy vannak a szakmába komoly meglepetések, végülis a javasolt megoldással nem veszítesz semmit (kb. 15perc).
-
Dell XPS
veterán
válasz
rootkiller #31179 üzenetére
Szia,
Nagyon esélyes rá, ellenőrizni kell mindenképpen. Live Linux-al, HBCD -vel azonnal rövidre zárhatod az "egyéb" lehetőségeket, de sajnos nem az első eset típusnál.
-
g.gergo
senior tag
válasz
rootkiller #4924 üzenetére
Nekem erről az a véleményem, hogy kis túlzással persze, de mindegy, hogy milyen cpu van benne, úgyis csak olyan gyors lesz, mint amennyire "gyors" a leggyengébb láncszem. És ez pedig tudjuk, hogy a hdd. Volt alkalmam kipróbálni 1-2 netbook-ot, hát tényleg halál, majdnem eret vágtam olyan lassú volt 1-2, persze akadtak viszonylag tűrhetőek is. Viszont egy ssd-vel megtúrbózva egész szép összteljesitményt produkálnak még w7 pro alatt is. Szóval én azt mondom, hogy netbook+ssd+w7.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest