Hirdetés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
rootkiller #36749 üzenetére
Nekem a billentyüzetemen van egy speciális billentyű, ami kikapcsolja a vezeték nélküli modulokat a gépben. Triviális, de amíg nem tudtam, hogy mit csinál az a gomb, és nem volt hajlandó a gép netre csatlakozni, hát volt bennem ideg rendesen
Úgy jöttem rá végül, hogy nekem is ezt írta ki, hogy a vezeték nélküli szolgáltatás ki van kapcsolva. Gondoltam ha eddig ment, akkor lehet én kapcsoltam ki véletlenül.
Szóval lehet hogy ez a gond, lehet hogy teljesen más, de érdemes megnézni a billentyüzetet
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest