Hirdetés
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Kompakt vízhűtés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eGPU tapasztalatok
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Sziasztok! Gondoltam megkérdem itt is, hátha van valakinek tapasztalata. Szeretnék tesztelni egy AMD kártyát, úgy, hogy már bent van egy Nvidia kártya a gépben és van egy szabad pcie slot. Szerintetek hogyan lenne érdemes csinálni, egyáltalán mik a lehetőségek azon kívül, hogy driver le, kártya ki, másik kártya be, driver fel, aztán ugyanez megint? Esetleg megoldható úgy, hogy mindkét slotot használom, vagy ha az nem megy, legalább rendszer visszaállítással visszaállítani az eredeti drivert?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
74hakansukur
üzenetére
Csökkentett módban, az itt említett programmal csinálj egy Clean and restartot. És utána próbáld meg újratelepíteni a drivert.
-
-
oke
senior tag
Sziasztok!
Virtuális memória gondom lenne. Alapvetően nem használok ilyet, mert 8 giga memória van a gépbe, de néha ez kevés. Egyénileg állítom be a lapozó fájl méretét, mivel nem a C-n, hanem egy másik meghajtón használnám A C egy SSD, így ettől megkímélném. A beállítás nem is okoz gondot, viszont amikor újra elíndítom a gépet akkor az fogad, hogy "A lapozófájl méreténak automatikus beállítása az összes meghajtón" előtti pipa beállításra kerül és a C meghajtón aktiválódik a lapozófájl.
Ez mitől lehet, hogy lehet "javítani?"Win7 Enterprise
-
steele80
senior tag
Azért ez elég vicces, hogy egy laptop ami gyárilag W7-tel jött ki, egy újratelepítés után csak nyög annak a rendszernek ami azelőtt söpört rajta. És akkor arról nem is beszélek, hogy a frissítések több mint egy napig települtek fel sikeresen, sikertelenül. Értem én, hogy W10, de ez egy jól működő gép és a W7-ről sem hallottam, hogy kukába dobta volna az MS!
-
74hakansukur
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Települt egy játék (STWOR, amely elindulás után out of range-t dobott) a gépre és ez a degenerált úgy elállította a képernyő felbontást, hogy a normál módban már a w7 bejelentkező ablaka se jön már fel, mert továbbra is out of range-et jelez a képernyő (újraindítás után). A gépben egy Nvidia GeForce 750 Ti kártya van, a hozzá tartozó illesztőprogramokkal. A safe módban az Eszközkezelőben eltávolítottam a videónál az Nvidia-t. Ekkor a gép elindul normál módban, azonban ha telepítem ismét az NVidia illesztőprogramokat, és újraindítom a gépet ismét out of range hibát kapok
Leszedtem a SWTOR-t is bár ez már szerintem rég nem ahhoz kötődik). A monitor egy asus VW197 (1366x768-as), de ezt jelenleg nem tudom kiválasztani és semmilyen hasonló arányút sem a Vezérlőpult->Képernyő menüpontjában.Tűzoltásnak azt szeretném megkérdezni, hogy tudom letiltani, hogy az eszközkezelő ne kezdje el automatikusan az illesztőprogram telepítését a bejelentkezés után?
A másik kérdés pedig h mi a búbánatot csináljak, hogy ismét fel tudjam tenni az nvidia illesztőprogramokat. Próbáltam már a teljes telepítést (azaz amikor a user szintű beállításokat is törli) de az sem segített. Miután az eszközkezelőből eltávolítottam a video blokkból az nvidiat azétz biztonságképpen még a Programok eltávolítása részben is leszedtem az NVidia programokat, mert ott is még benne voltak.
Köszönöm a segítséget előre is.
-
dugo_
veterán
válasz
Tompie
üzenetére
A wu.krelay.de mindig friss táblázatokat tartalmaz.
-
Tompie
őstag
válasz
Doky586
üzenetére
Oké akkor visszakapcsolom kézire. Akkor pontosan melyikeket kell feltenni? Mert egyik helyen azt írja innen ezek kellenek:
KB3020369, KB3177467, KB3172605 (felső táblázatból az összes)
KB4012215 (alsó táblázatból csak a legalsó)
,másik helyen (te leírásod alapján) ezeket írja:
KB3020369, KB3125574, KB3172605.
Most akkor ?
Köszönöm -
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Olvastam az összefoglalót de sajnos nem jutottam megoldásra a háttérben futó CPU-t pörgető svchost.exe jelenségre.
Jelenleg a szerviz szolgáltatásokban le van tiltva a Windows Update illetve a Háttérben futó intelligens átviteli szolgáltatás de nem szüntette meg a dolgot.
Van valakinek tuti bevált módszere, hogy megszűnjön ez a svchost.exe által 100%on pörgetett CPU jelenség?!Köszönöm
ui: frissen telepített x64 Home Premium frissítésekkel összes frissítés feltéve, 4GB RAM (most érkezik majd bele még 4GB, ez valamit enyhít majd esetleg a problémán?
) -
sz.j
nagyúr
Az mitől van, hogy ha a beállított idő után alvó állapotba kerül a gép majd az egér megmozdítását követően "felébred", akkor az utóbbi egy pár napban az írja ki, hogy "az Intéző leállt" majd "újraindult"?
-
HoTaZo
addikt
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Hát, ennyit még nem birkóztam egy driverrel sem.
1.: DDU- Melyikre kell böknöm? (Tisztítás és újraindítás ?) Mondjuk azt nem tudom, hogy saját magára érti vagy az nVidia driverére, hogy "Nem található frissítés. A program a legfrissebb."
2.: Leszedtem egy drivert az nVidia oldaláról (GeForce Game Ready Driver - WHQL, Version: 378.92 - Release Date: Mon Mar 20, 2017) , de szerettem volna biztosra menni és az automata keresőjével átnézetni, az meg csesztet a Java miatt, tuti fent van, de mégis mindig visszadob telepíteni. Már idegbajt kapok tőle.
Az lehet, hogy a DirectX 12-őt szeretné? Mert jelenleg DirectX11 van.
Mármint a kék halál, lehet emiatt? -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Adott egy Win7 Pro 64bites gép. Kb 10 napja vettem bele egy MSI GT710-es videokártyát, hogy két monitort tudjak használni, úgymond irodai használatra.A telepítőt CD lejátszó hiányában a Windows maga szedte le, gond nélkül. Minden szépen működött ma reggelig. Ekkor dobott egy kék halált. Mivel akkor még nem kapcsoltam ki az automatikus ujraindulást, így utólag a BlueScreenView-vel nézettem meg és a mellékelt képen láthatóan Microsoft DirectX és az Nvidia gabalyodhatott össze valahogy.
A Bug Check Code (0x00000116) -ra keresve ezt az oldalt találtam. Sajnos annyire nem jó az angolom, hogy ezt mind meg is értsem.
Ezek az információk alapján tudtok valamit javasolni, hogy mivel tudnám elkerülni az esetleges következő kék halált?
Újraindítás óta normálisan működik. -
-
almos94
aktív tag
Sikerült megoldani, másik particióra engedte telepiteni! Nagyon szépen köszönöm a segitséget!

-
-
almos94
aktív tag
Természetesen Microsofttól és másik gépeken már működött.
RAM problémára gyanakszom én is, neten utánaolvasva ezt irták legtöbben.
Videóból nem jöttem rá, hogy mit kell csinálni, kapok egy kis segitséget?
Köszi. -
-
almos94
aktív tag
Sziasztok!
Segitségre lenne szükségem. HP Pavilion laptopra szeretném feltenni a Windows egyik verzióját, próbáltam 7-est és 10-est is. Pen drive-ot és DVD-t is bootoltam már be. Mindkettőnél elindul a folyamat, particiókat töröltem és formáztam, majd a telepitést is megkezdi. Minden próbálkozásnál (pen drive, DVD, Win7,Win10) ezt a hibaüzenetet irja ki:
Nem tudom mi okozhatja ezt. Esetleg valakinek ötlet, tipp?
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.: almos -
-
dala
tag
Sziasztok!
A közeljövőben vennék egy SSD-t, azonban jelenleg ez a két vinyó áll a rendelkezésemre:
SAMSUNG SP1644N ATA 160gb
Western Digital WD Green WD10EADS 1TB 7200 RPM 32MB Cache SATAA kérdésem az lenne hogy a rendszert gondolom a Westernre rakjam?
Továbbá a Samsungot már jobb inkább kidobni?Előre is köszönöm a segítséget!
-
-
-
kmarci25
veterán
Üdv! Jelenleg is használt HDD-re telepített Win7-et hogyan lehet a legegyszerűbben SSD-re átköltöztetni? Tudom, hogy a tiszta lap lenne a legjobb, de ha van arra módszer, hogy egy működő rendszert egy-az-egyben (programokkal, beállításokkal stb.) átmozgassak SSD-re, akkor inkább azt használnám. Van erre lehetőség? Ha van, akkor mennyire működőképes? Munkára használt gépről van szó, úgyhogy mégis első a megbízhatóság.
-
kmisi99
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszi a válaszokat, a win telepítő kijavította.
-
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, win7 et akarok hdd ről-ssd re klónozni. De egyszerűen szar. 3x próbáltam, két különféle bevált programmá. Simán nem válik "boot" státuszra az SSD. Csak simán elsődleges. Mi lehet a rossz?
-
galaxys80
veterán
Adott egy Hp Officejet J4580-as nyomtató ami XP alatt tökéletesen működött.
WIN7-es laptopon viszont nem akar működni.A gyári telepítő lemeze csak XP-ig támogatott drivereket tartalmaz. A hivatalos oldalról leszedtem a WIN7-hez valót, de miután feltelepítettem és rádugtam a nyomtatót a laptopra újra illesztőprogramokat kezdett keresni. 8-ból 7-et meg is talált. A printer drivere viszont nem lett meg. Próbáltam kicselezni és betallóztam neki a gyári XP-s telepítő lemezről. Elvileg azt írja, hogy minden rendben is van vele az eszközkezelőben. Viszont csak a fax és a scanner működik. Egyetlen nyomtatás sem megy ki rajta. Word nyomtatás menüben is inaktívnak jelzi a nyomtatót.
Van valakinek ötlete? -
-
Chosen
addikt
Köszi a tippeket!

-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Win7-ből van olyan kiadás ami "slim"? Egy 8GB tárhellyel rendelkező netbookra kellene feltennem, amire gondolom az alapváltozat nem menne fel. (Win 10 Home-ot próbáltam, az sajnos nem ment fel)
-
djyuri
őstag
Üdv.
Megint sikeresen belefutottam abba a windows update "hibába",hogy a 4GB ram nem elég és becrash-el az udpate. És onnantól kezdve soha nem is működik,csak a ramot és a CPU-t eszi.
És utólag hiába raktam át a nagy gépből a 8 giga ramot... Betelik mind a 12GB
Szerencsére ilyenkor mindig segít a WSUSOFFLINE telepítő. Csak,amíg ezt leírtam ide,már meg is lett a 199 frissítési fájl telepítése

Ez a best ever

Mindenkinek szép vasárnapot és szívásmentes telepítéseket

UI.: És most lesem,hogy tökéletesen megjavította az update progit. Fél perc alatt talált még 56 frissítést.

-
dugo_
veterán
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Hol lehet azt beállítani a windows-ban, hogy ha letöltök egy torrent file-t, akkor az automatikusan megnyissa a utorrent programot és elinduljon a letöltés?
Régen így működött, de valami történt és most csak lementi a torrent file-t és azt külön meg kell niytnom, akkor kerül csak bele a utorrent programba.
Köszi
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Panthera
üzenetére
Ennyire nem jártam utána, de itt petr vagy hozzáértők válaszolnak vagy válaszoltak már erre a kérdésre. Mondjuk az is érdekes, hogy csak az x32-es rendszerű gépek potyogtak ki. Mikor a két kolléga ül egymással szemben az egyiknek újabb gépe van már x64-gyel és röhög a másikon, hogy ő dolgozott egész nap a szemben lévő meg anyázott és szidta a rendszergazdát...
Vicces volt állítólag. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Panthera
üzenetére
Elvileg a definíciós adatbázis, ugyanis azt frissítették és megoldotta a problémát. 170320-0 volt a hibás és a 1703020-1 pedig már patchelt. Nálunk tegnap első bekapcsoláskor frissültek a gépek azóta nincs ilyen problémánk, kopp kopp kopp.
Az Avast elismerte amúgy a hibát.
-
stewe2
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
És tényleg
Bazz lebuktam
A sajátom, és a fiaim gépét még megcsináltam a karácsonyi szünetben, de az asszonyé elmaradt. Nagyon nem izgatott, hogy leállt a frissítés, de azt nem gondoltam, hogy ez ekkora CPU terhelést jelent. Még szerencse, hogy csak egy Athlon X2 volt benne. Ma kapott Phenomot, így jött elő a probléma.A segítséget köszönöm mindkettőtöknek, a hiányt pótlom!
-
King Unique
titán
Elbeszéltünk egymás mellett. Illetve kis kavarodás is volt, mert leválasztáskor valóban nem a portot, hanem lényegében az eszközt "áramtalanítja". Az említett beállítási opció például szintén ilyen néven szerepel az alábbi programban is. Meg mondjuk az előbbi nyilván logikus, mert amelyik eszköz firmware szinten nem támogatja a kikapcsolást, annál leválasztás után a merevlemez tovább pörög, világít a LED stb.
-
cigam
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Az eredeti kérdés így hangzott "Leválasztáskor lekapcsolja az USB2 porton a tápfeszültséget".
Sem az általad linkelt leírásban, sem máshol nem írják azt, hogy kikapcsolja az USB porton elérhtő 5V-ot. A rádugott eszközt kapcsolja "felfüggeszett"(suspend) állapotba, de nem kapcsolja ki az USB porton elérhető táplálást. És így már érthető, hogy a következő rádugott eszközt is felismeri, működik vele. -
King Unique
titán
Sosem próbáltad még ki, még egy pendrive-val sem? Egyébként a korábban linkelt cikkben leírják a pontos infókat, illetve hogy már az XP-nél is így működött. Aztán pl. a Vista esetében már változtattak rajta. Illetve az újabb Windows-verzióknál vsz megint, mert azt említettem én is, hogy azoknál már nem kellett piszkálnom. De egyébként lényegében ugyanígy működik Linux és tudtommal macOS alatt is.
-
cigam
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Csak meglepő, hogy a ha nem kap táplálást, hogyan jelzi a rádugot eszköz, hogy itt vagyok, kérek enni. Kérem vissza az 5V-os táplálást.
-
-
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Felvettem a kapcsolatot jó pár kollégával náluk is megvan a probléma, nem melléklet, nem vírus. Ők arról számoltak be, hogy a 32 bites rendszerek esetén az AVAST!-ban elnyúltak valamit és, ahogy lefrissültek a gépek elkezdtek halni a 32 bites rendszerrel telepített gépek. Ezért jött egyszerre, mert hálózaton vannak a gépek, és mind bekapta, nyilván a 8-as és 10-es gépeink már annyival újabbak, hogy simán 64 bites rendszer van rajtuk. Ennyit tudtam meg, közben a munkaidőm lejárt, holnap kezdjük elölről és ellenőrzünk.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Mai nap én is ezt tapasztaltam több helyről. Win7 a rendszer. Egyik ügyfél azt mondta hogy valami email-es dokumentumot küldött neki ismerőse, (tervrajz) tehát nem valami noname akármi, és azóta tapasztalja ezt.
Ha megvan a hiba megköszönném ha privátba is megírnád Én is ha tudok valamit jelzem
-
petakpa1
őstag
válasz
krealon
üzenetére
Köszi a válaszokat mindenkinek!
USB3-as pendrive USB3-as porton Win10ToGo-val elég élvezhetetlen sebességet hozott. Igaz a pendrive már egy pár éves Kingston Data Traveller 3.0...
Cisco a VPN szofver.
Értem én, és pont az lenne a célom, hogy se az SSD-re történő telepítéskor, se később az arról történő bootoláskor ne nyúljon az új Win7 a HDD-hez. Kvázi két egymástól független OS lenne a gépen, Bios Boot Menüből kiválasztva, hogy melyik induljon.
-
krealon
veterán
válasz
petakpa1
üzenetére
"Esetleg azt lehetne, hogy HDD-t kiszerelem ás átteszem otthoni asztali gépembe, és arról futtatva a Macrium-ot mentem le a HDD-t."
Ez csak akkor mukodne, ha ismerned a 48 jegyu Bitlocker kodot.
Ha admin jogod nincs a gepen, akkor ehhez a kodhoz sem fogsz tudni hozzajutni."Ezzel lehetne visszaállítani a HDD eredeti állapotát, ha az SSD-re történő Win7 telepítéskor a HDD tartalomba is belepiszkált a telepítő ha jól értem."
A telepito csak a /boot-ba (kulon 100 MB-os titkositatlan particion van) piszkalna bele, ugyhogy a Bitlocker-es particio mentesenek semmi ertelme.
Igy korbejarva a temat, szamomra ugy tunik, rendesen kialakitott vdelni rendszer van a cegeteknel (nyilvan nem veletlenul), igy en nem probalkoznek a megkerulesevel / meghekkelesevel. (Kiveve szeretnel, de mashogy nem tudsz eljonni a cegtol.
Bocsi a fanyar humorert, ami Doky kollegarol ragadt at.) -
-
-
petakpa1
őstag
válasz
Doky586
üzenetére
Ezt értem, és köszönöm. Munkát amúgy nem nagyon tárolok a HDD-n, azt belső hálózatra mentjük.
Célom az, hogy a laptopomon lévő OS által alkalmazott tartalomelérési szabályokat megkerüljem. Az egyel fentebbi hozzászólásomban részletezett okok miatt, ha a HDD-n lévő OS-t használom, akkor mindenképp céges szerveren keresztül megyek ki a netre függetlenül attől, hogy a céges belső hálón vagyok, vagy bárhol máshol a világban, mert utóbbi esetben is automatikusan vpn-t épít ki a laptop a cég szerveréhez, és azon keresztül enged ki a netre.
Ezt szeretném megkerülni, úgy hoyg két egymástól független OS lesz a gépre telepítve, post után F6-tal előhívom a BIOS Boot menüjét és kiválasztom SSD-től, avgy HDD-ről indítsa rendszert.
Ha HDD-ről indul, akkor céges policyk alkalmazásra kerülnek, hiszen céges szerveren kerezstül lépek ki a netre.
Ha SSD-ről indul, akkor viszont telefonom megosztott netkapcsolatán kerezstül netezek, cég nem látja.
Az se probléma, ha két diskről indított OS akár nem is látja, hogy van egy másik disk is a gépben, nem tudja annak tartalmát olvasni, nem tudok másolgatni közöttük.
Az alábbiakről szeretnék megbizonyosodni:
1) Az SSD-re történő Win7 telepítés során (mely alatt HDD el lesz távolítva) a telepítő nem buzerálja a TPM csipet, azaz amint visszatettem a HDD-t, és arról bootolok akkor a rajta lévő bitlockerrel védett Win7 ugyanúgy bootol, mintha misem történt volna.
2) Amint immár SSD-re telepített Win7-ről bootolok, úgy, hogy a HDD is benne van a gépben, akkor Win7 ne buzeráljon bele HDD tartalmába. (Mivel egyszer már beletettem ezt a HDD-t a saját otthoni asztali gépembe és a Win7 látta a meghajtót, de tartalmát bitlocker miatt olvasni nem tudta, és utánna laptopba visszatéve nem volt probléma, elég valószínűnek tartom, hogy most se lesz, de ha valaki nem így látja szóljon pls.)Próbáltam érthetően leírni, de kcsit hosszú lett. Bocsi miatta!
-
-
petakpa1
őstag
Ez kézenfekvő lenne csakhogy ez a gép ha nem a céges tartományban van (pl otthon rácsatlakozom a saját wifi-re, vagy bedugom otthoni routerbe hálózati kábellel), akkor is vpn-en keresztül becsatolakozik a céghez, és azon keresztül megy ki a netre, tehát a tartalomelérési korlátok mindenképp érvényben vannak.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Sziasztok!
Valami iszonyatba futottam bele... Gyanúm szerint egy hálózati eszköz hiba lesz, vagy kábel hurok probléma, ma délelőtt óta minden Windows 7 alapú gépünk random időközönként (kolléga az előbb volt bent, azt mondta neki 10-12 percenként) kékhalált kap. Kb. 100-150 db gép egyforma és különböző gépek is vannak közte, először csak kettő kezdte, gondoltam memória hiba 2 gép egyszerre oké, és jöttek sorban. Lassan ott tartok, hogy nincs ötletem...
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL a kékhalál, szóval bármi lehet, viszont mivel egyszerre ennyi gép érintett hálózati hibára gyanakszom. Szerver mögött ülnek a gépek Win Server 2008 R2 (2db), tartományba vannak léptetve és fix IP-vel rendelkezik mindenki, van egy DHCP szerverként működő router a szerver után, de ez eddig is működött, nem hinném, hogy probléma lenne. 10-12 darab switch legalább elszórva az épület minden szegletében, most ezek ellenőrzése fog következni nem-e dugtak vissza egy kábelt ugyanabba az eszközbe, ha hozzáfértek.
Az én gépemen konkrétan ez fogad kékhalál után:

Valaki látott már hasonlót esetleg? Vagy ötlet a megoldásra? A szerverek újraindítása még nem volt, azt sajnos nem tudom munkaidőben megoldani.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Kompakt vízhűtés
- Fotók, videók mobillal
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ford topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Leszedtem a SWTOR-t is bár ez már szerintem rég nem ahhoz kötődik). A monitor egy asus VW197 (1366x768-as), de ezt jelenleg nem tudom kiválasztani és semmilyen hasonló arányút sem a Vezérlőpult->Képernyő menüpontjában.

)

Vicces volt állítólag.
A sajátom, és a fiaim gépét még megcsináltam a karácsonyi szünetben, de az asszonyé elmaradt. Nagyon nem izgatott, hogy leállt a frissítés, de azt nem gondoltam, hogy ez ekkora CPU terhelést jelent. Még szerencse, hogy csak egy Athlon X2 volt benne. Ma kapott Phenomot, így jött elő a probléma.
Bocsi a fanyar humorert, ami Doky kollegarol ragadt at.)