- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TV antenna és jelerősítés
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIPowER
őstag
Ezt a kérdést már én is feltettem [link], de senki sem tudott válaszolni. Marad a kártyaolvasó. De nem vészes az ára.
-
kismozso
csendes tag
Sziasztok!
Volt egy régebbi fényképezőm, melyet ha az adatkábelével rácsatlakoztattam a számítógépre, akkor mint egy USB meghajtót felismert az operációs rendszer és a Total Commanderrel szépen át is tudtam másolni filet a gépemre.
Azonban most azt tapasztalom, hogy a Win7 és az újabb típusú fényképezőgépek esetén ez nem működik. A fényképező csatlakoztatásakor egy varázsló jön elő, itt lehetőség van a fényképezőn lévő fájlok böngészésére, de ezen géptípusok esetén már a Total Commanderben nem jelennek meg mint meghajtó. A böngészőben kijelölve a fileokat -> másolás -> majd TMD-ben beillesztés.
A fő problémám az, hogy ezzel a módszerrel a file dátuma a másolás dátuma lesz és nem marad meg az eredeti készítés dátuma.
(természetesen a file metaadataiban ott van a készítés dátuma ami helyes, de a Total Commanderben nem ezt látom a file neve mellett)(Kártyaolvasóm nincs)
Van erre valami megoldás? Előre is köszönöm mindenki segítségét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest