Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
A Wista-t el kell mar felejteni hiszen kozismert hogy bevallottan rossz volt, a W7-nek kellet volna kijonnie a Wista helyett, es ezert kellett volna penzt kiadni nem pedig azert amire a gyartoja is azt mondta hogy felkesz. Azert a tenyeket ne ferditsuk mar el. Keress ra erre a szora Longhorn reset . Az MSE pedig egy osszeturmixolt valami ezt nemreg moonman
reszletezte eppen itt, nekem erre az jutott az eszembe hogy a vasarnapi husleveshez hozzaturmixoljak a rantotthust es feltalaljak. Sosem ertettem meg hogy miert akar az MS mindenben jobb lenni mint a profi cegek pl sajat Java annak idejen most van helyette .Net ami baromi nagy egy egesz foldresznek (Europa) kell tiltakozni hogy visszavonjak az amugy nem szabvanyos .doc formatumot, az IE8 az ACID teszten 20 % -ot er el es most buszken mondjak hogy az eppen keszulo IE9 mar 32%-nal jar stb. Nem vedem az avastot mert mar reg nem hasznalom viszont feltettem az MSE- csak eppen letiltottam az utemezeset ezert nem is frissul naponta csak ha kezileg frissitem, miert? Nehogy mar a gep uralkodjon felettem elvegre nem az talalta ki az embert hanem az a gepet. Az MSE az Autorun.inf fajlokat bekapcsolt UAC mellett siman atengedi mirol beszelunk?
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest