Hirdetés
Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Basszus, akkor ez lehet az ami miatt nekem sokszor átvált a betűméretem az IE8-ban Win7 alatt (és talán ugyanígy van Firefoxban XP alatt).
Nem lehet ezt valahogy letiltani, vagy más billentyűkombinációhoz (pl. több billentyű egyszerre) rendelni ?MOD:
Azt hozzá kell tenni, hogy azért probléma a dolog, és valószinűleg azért nem is találtam már ki mi okozza ezt, mert a görgőm az egeremben "szabadonfutó" lett
. Pár hete a tisztítás alkalmával eltűnt a két pöcök, ami a görgő megakadását szabályozta.
De nem mondom hogy rossz ez így ! Ha egy hosszú lap aljára akarok menni, gördítek egy erőset, és kis idő után lent is van.
De néha meg jól jönne a normál mód.
Aktív témák
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- BMW topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Pár hete a tisztítás alkalmával eltűnt a két pöcök, ami a görgő megakadását szabályozta.