Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Protoss
üzenetére
Ami miatt nem hw gondra gyanakodok, hogy több vista forumon is előkerült a gond, hw függetlenül. Amit megerősít az is, hogy kifejezetten ip cím lekérési gondja van. (Csak rendszerinduláskor van és a Disable/enable megoldja, 30/20 net folyamatos IIS-es ftp/web, torrent gyilkolással megy napokig nincs dobás, nincs szakadás)
Véletlenül nem DIGI neted van? Ehhez kísértetiesen hasonló gondokkal más DIGInet használók is panaszkodtak már.
Egyébként nem azt írtam, hogy rossz a hardvered, hanem azt, hogy én a helyedben esetleg vennék egy olyat, aminek tuti korrekt a driver támogatása W7 alatt, mert valljuk be, eddig elég sokan panaszkodtak már a nVidia chipes cuccok drivereire, legalább annyian, hanem többen, mint a Creative cuccaira.
Sztem pont két olyan cuccod van, ahol nem ártana a driver fejlesztők orrára koppintani., de ez csak az én véleményem, nekem se nVidia, se Creative cuccom nincs.
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mikrotik routerek
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Salgótarján és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest