Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WayteQ xTAB-8Q
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Protoss
üzenetére
Ami miatt nem hw gondra gyanakodok, hogy több vista forumon is előkerült a gond, hw függetlenül. Amit megerősít az is, hogy kifejezetten ip cím lekérési gondja van. (Csak rendszerinduláskor van és a Disable/enable megoldja, 30/20 net folyamatos IIS-es ftp/web, torrent gyilkolással megy napokig nincs dobás, nincs szakadás)
Véletlenül nem DIGI neted van? Ehhez kísértetiesen hasonló gondokkal más DIGInet használók is panaszkodtak már.
Egyébként nem azt írtam, hogy rossz a hardvered, hanem azt, hogy én a helyedben esetleg vennék egy olyat, aminek tuti korrekt a driver támogatása W7 alatt, mert valljuk be, eddig elég sokan panaszkodtak már a nVidia chipes cuccok drivereire, legalább annyian, hanem többen, mint a Creative cuccaira.
Sztem pont két olyan cuccod van, ahol nem ártana a driver fejlesztők orrára koppintani., de ez csak az én véleményem, nekem se nVidia, se Creative cuccom nincs.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest