- E-book olvasók
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
polarx
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ahogy írtam a postomban 3," GHz nem volt gond, 3,4 GHz volt gond, DE előzőekben is meg volt ez a probléma amikor minden gyári beállításon volt. Ezért nem értem ha csak a proci húzáskor jelntekezett volna a hiba nem vagyok hülye értem a célzást persze h nem tuningolom, de egyszer van ez a hiba egyszer nincs? Mint írtam az eseménynaplóban előjövő problémákat amik lényegesek megpróbáltam kiszűrni javítani, de a 11 nappal ezelőtt megoldott kernel event tracing error is megint előjöt magától még tuning előtt, amit nem értek h miért és hozzáteszem közben jött egy figyelmeztető bejegyzés is mint user profile service error code:1530 amire nem találtam megoldást win 7 esetében. Szóval a gondok nem kicsik , jó lenne tudni h mi lehet a baja, azért kérdem itt ezeket a dolgokat mert nem nagyon tudok győrben olyan számtech boltot ahol ezekhez érdemben hozzá tudnak szólni vagy akár tudnák javítani a hibát , megoldani a problémát, remélem itt vannak nagyon jól képzett emberek és megmondja nekem vki h mi a tosz van.
Aktív témák
- GTA V
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Üzleti vita és megbeszélés
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest