Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Projektor topic
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Nagy méretű táblagép érkezett a Vivotól
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Házimozi belépő szinten
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
pete_21
addikt
Hmm.
Mindegyik ATA Channel egy-egy fizikai SATA portot jelöl. És 0-tól megy a számozás, ezért van 0 is. Nekem is ugyanúgy van, egyik ATA Channel 0-n, másik az 1-esen, és ugyanúgy UDMA 5-ben. Ezek alapján nem kéne semmi gebasznak lenni.
Igazából azért kérdeztem első körben erre, mert ilyesmi lassulások akkor szoktak lenni, amikor UDMA helyett PIO-ban megy a HDD, bár ez inkább még a P-ATA winyóknál volt jellemző...
Bocsi, de több ötletem nincs, esetleg a legújabb chipset drivert megpróbálhatod, de az alap Win7-essel is mennie kéne...
Aktív témák
Aktív témák
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Kuponkunyeráló
- Kriptovaluták és az adózás
- Napelem
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest