Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
volvoguy
üzenetére
CCleaner, Wise Disk és Registry Cleaner.... használhatom őket nyugodtan, vagy vmire figyeljek, mielőtt nekiállok törölgetni?
Arra figyelj, hogy legyen a rendszeredről egy teljes mentés, amiből vissza tudod állítani, mert miután nagy nagy gondossággal kipucoltad a rendszered, észre fogod venni, hogy olyan jól sikerült, hogy ejha! Persze attól fogva napi két három rinyád lesz a fórumon, hogy ez se működik, az se működik bla bla bla...
Szóval pucolj, takaríts, és rájössz, hogy semmit nem értél el vele, viszont jó alaposan meg fogod tanulni, ráadásul gyakorlod a rendszer visszaállítást lemezképből. A jó pap is holtig tanul
UI: A CCCleaner "felesleges" fájl pucolóját használd nyugodtan, azzal nagy bajt nem csinálsz... de azért ott se árt megsasolni, mit akar letörölni.
2.UI: Tudom miről beszélek, én is kipucoltam jó alaposan a rendszert, meg a registrációs adatbázist (naná hogy én is okoska voltam), és másnap pánikszerűen tettem fel a mentett lemezképet.
Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest