Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
volvoguy
üzenetére
CCleaner, Wise Disk és Registry Cleaner.... használhatom őket nyugodtan, vagy vmire figyeljek, mielőtt nekiállok törölgetni?
Arra figyelj, hogy legyen a rendszeredről egy teljes mentés, amiből vissza tudod állítani, mert miután nagy nagy gondossággal kipucoltad a rendszered, észre fogod venni, hogy olyan jól sikerült, hogy ejha! Persze attól fogva napi két három rinyád lesz a fórumon, hogy ez se működik, az se működik bla bla bla...
Szóval pucolj, takaríts, és rájössz, hogy semmit nem értél el vele, viszont jó alaposan meg fogod tanulni, ráadásul gyakorlod a rendszer visszaállítást lemezképből. A jó pap is holtig tanul
UI: A CCCleaner "felesleges" fájl pucolóját használd nyugodtan, azzal nagy bajt nem csinálsz... de azért ott se árt megsasolni, mit akar letörölni.
2.UI: Tudom miről beszélek, én is kipucoltam jó alaposan a rendszert, meg a registrációs adatbázist (naná hogy én is okoska voltam), és másnap pánikszerűen tettem fel a mentett lemezképet.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest