Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
kérdés még mindig él
-
Tomi84
aktív tag
hupp
-
Tomi84
aktív tag
senkinek sincs ötlete?
-
Tomi84
aktív tag
csak a kliensek. A Szerverben egy Matrox G450 videjókari van, szépen megy 1280x1024-ben, 32bites színmélység mellett. A kliensekben 865G integrált videókártya van, 8 mega megosztással. Lokálisan gyönyörűen mennek, 1024x768-at, 32bites színmélység mellett. A csatlakozásnál ki tudom választani a felbontást, ami működik is, továbbá kiteszem teljes képernyőre. Viszont a színmélységet nem tudom 256-ről átállítani. Se lejjebb, se feljebb.
-
Tomi84
aktív tag
hupp
-
Tomi84
aktív tag
Így röviden egy évvel az előző kérdés után újabb jelentkezett.
A terminal server remekül müxik: Application Server-ként üzemel, 4 Terminal be van licenszelve, szóval elméletben minden oké. Most az egyetlen problémám az, hogy a terminal klienseknél a színmélység csak 256 szín lehet. Van erre valami megoldás, hogy magasabb is legyen? Egyszerűen sehol nem tudom magasabbra állítani, a szerveren a beállítások között sem találtam ilyet.
Valakinek valami tapasztalata? -
Tomi84
aktív tag
Helló
Egy win2k advanced serverrel nyúzzuk egymást, és határozottan ő áll nyerésre.
Beállítottam rajta az active directoryt, local policyt, stb.
Egy win2k prof. kliensre feltettem a Terminal Kliens progit, és onnan próbálok meg csatlakozni. A csatlakozásnál minden oké, megtalálja a szervert, elfogadja felhasználónevet jelszót, de aztán olyat ír ki, hogy a local policy nem engedi hogy interactivelly (vagy mi az élet...) csatlakozzon. Ha a felhasználónak adminisztrátori jogokat adok, akkor engedi csatlakozni, viszont köbö 2 perc után kihal az egész rendszer.
Van valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest