Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
King Unique #13510 üzenetére
Ezt nem értem, akkor azokat a boltokat nem büntetik? Az nem illegális, hogy árulják csak én ha vásárlok tőlük? Mert az üzletekről nem írtak egy szót sem! Na meg akik aktivátorral /loaderrel aktiválják azokkal mi van? Az biztosan nem legális de azokról sem írnak. Fura ez. Ha tényleg ez lesz akkor tuti kukázom az 1800 Ft-os kulcsom és csak reménykedem, hogy a használtan vásárolt PC-n nem ilyen kulcsal lett aktiválva (mert nem tudom). A nagy PC-n win 7 matrica van és azzal aktiváltam a win 10 -et úgyhogy azzal tuti nem lesz gond.
-
bacus
őstag
válasz
Szerintem végfelhasználóként nem tudom, meg jogalapom sincs megnézni, hogy az a kulcs árusító oldal megfelel e bármilyen feltételnek ami a használt szoftver eladásához kell. Jóhíszeműen járok el, akkor amikor egy magyar weboldalról rendelek egy magyar országon bejegyzett cégtől szoftvert, aki erről hivatalos NAV-hoz beküldött számlát állít ki.
Én még az ügyfeleimnek (cégek) is azt mondom, hogy nyugodtan rendeljen ilyen helyről. A 10e forintos win 10/11 pro teljesen megfelel. Egy a lényeg, hogy nem rajtam keresztül kell venni, mert onnantól kezdve én, mint viszonteladó "felelnék" a kulcsért.Van személyes példám, mikor az egyik ilyen vásárolt win és office kulcsokat 3 hónapig nem használták fel, amikor akartuk már nem fogadta el a kulcsokat. Írtunk a cégnek, akitől vásároltuk, képernyőképet csatolva, hogy nem lehet aktiválni, másnapra küldtek helyette másik kulcsokat.
A végrehajtásból vagy a NAV által lefoglalt termékek ára is töredéke a "hivatalos" termék viszontértékesítőinél, legyen az autó, lakás vagy ruha.
-
válasz
Na és ilyenkor mi van, ha MS fiókkal jelentkeztem be, és a MS magától aktiválta be a rendszert?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Yettel topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung LCD és LED TV-k
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Vicces képek
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest