Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Én megpróbálnám az alaplapi chipset drivert az eredetire cserélni. Nekem aránylag új az alaplap (Asrock Z590 phantom gaming 4) de ezen sem működött rendesen a win által felpakolt nagyjából semmi! Amíg a gyári chipset driver nem ment fel, nem volt net, össze vissza érzékelt hardvereket. Nem volt egyszerű észhez téríteni. Ráadásképpen a win "ajándék" is megvolt, mindenáron azokat a drivereket akarta ráerőszakolni amik nem működtek és lecseréltem! Mostanra csak ez a pár anomália maradt. Viszont USB téren nekem nincs gondom, a PCI 4x3,0 is működik rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Tudományos Pandémia Klub
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Horgász topik
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest