Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Így van, saját felelősségre ajánlott
Nem is hibáztattam senkit miatta, max magam.
A sok vacak (általad placeholdernek nevezett) dolog eltávolítása nem kevés idő, ezt jelentősen meggyorsítják a közösség által fejlesztett, és elismert debloater alkalmazások. Amúgy van sok minden ami nem távolítható el (segédprogramok nélkül), pl. térkép, beszédfelismerés, edge böngésző, és még sorolhatnám.
A diagnosztikai adatos cucc megnézését láttam most a rendszerben, letiltani ugyan nem engedi (lehet mert maga a szolgáltatás le van tiltva), de feltehetek valami nézegetőt hozzá ami plusz akár 1 gb tárhelyet is elvisz.
Tehát összefoglalva: Mindenki saját felelősségére csináljon ilyet, de akár órákat is spórolhat az ember a használatukkal, és olyat is megvalósíthat, ami jóval nagyobb szaktudást igényel (pl. edge eltávolítása). A "szoftver" nyílt forráskódú, ráadásul script alapú, tehát nem is klasszikus futtatható állomány amibe kártevőt tudnának rejteni. Olyan ember fejleszti akit a témában évek óta elismernek (persze láttunk már olyat, hogy valaki hirtelen áttér a sötét oldalra, pl. az Androidos Magisk fejlesztője átment az apple kötelékéből a google csapatába, és mindjárt kiherélte kedvenc root alkalmazásunkat. Szerencsére ártó kódot nem tett bele).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem is hibáztattam senkit miatta, max magam.