Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Nem újdonság, hogy eddig / eddig is telepíthetők voltak ilyen-olyan trükközéssel és újabb módszerekkel (példa) is a W11 Dev buildek nem támogatott hardverkonfigurációra, sőt újabban már az előbbi sem feltétlen kellett ehhez, ahogyan fizikai TPM modul sem feltétlen, lásd fTPM és PTT bekapcsolása BIOS/UEFI szinten (példa). + A 2 nap múlva, azaz október 5-én megjelenő végleges W11-et is lesz lehetőség nem támogatott hardverkonfigurációra telepíteni, sőt W10 alól az in-place upgrade is megoldható lesz technikailag a Microsoft figyelmeztetésének elfogadása után, viszont ennek illetve a nem támogatott hardverkonfiguráción történő használatnak a hátulütője a Microsoft részéről a támogatás megvonása, azaz a Windows-frissítések nélkül állapot lehet... Aztán hogy pontosan mi lesz, az majd 5-én kiderül.
Nem támogatott hardverkonfigurációkon a másik lehetőség a meglévő Windows 10-et használni és azon maradni még egy ideig, ami 2025-ig eleve támogatott a Home és Pro kiadásoknál, vagyis bőven ráér a váltás, annyira nem kell kapkodni, nyilván nem kötelező egyből most október 5-én.
+ Legközelebb célszerű a topik keresőjét használni, mert ezek már számtalanszor le lettek írva itt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest