Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
shapphire
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
Jó, hogy kicsit vártam, így a szerkesztett hozzászólásra tudok reagálni.
Kezdjük a végén. Két okból sikerült Legacy-ra a Win 10: 1: felhasználás jellegéből, ismeret hiányában; 2: azt füllentették MS-nél, hogy ez az utolsó Win. Tehát nem volt tudatos.
Számodra, aki vagy több ezer hsz-t írtál (csak abban a témában amiket olvastam) particionálás, adathordozók, kapcsolódó témákban ez kisujjból jön.
De azért vannak itt átlagos felhasználók, bőven, akik hobbiból kacsintgatnak az alapfok felé, vagy próbálkoznak.
A linkeket köszönöm. De igazából nem írtam le a lényeget.
Magyar step by step, mint mondjuk ez. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De azért vannak itt átlagos felhasználók, bőven, akik hobbiból kacsintgatnak az alapfok felé, vagy próbálkoznak.