- Konkrét irányba vinni a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Router csere vagy nem? – Wi-Fi útmutató otthonra
- Apple MacBook
- E-book olvasók
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amazon Kindle
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
Aktív témák
-
DajackaL
csendes tag
Kösz minden segítséget... sikerült eltávolítani azt a kis csúszómászót a gépemből a FixBlasttal azután pedig felraktam a peccset. Bocs, hogy nem néztem körül a topikokban segítségért, de azt az első hozzászólást is kurva gyorsan le kellett írjam ameddig nem indult újra a gépem. Amúgy fingom sem volt mi ez, mert mióta van gépem(6 év) ez az első vírusom... ja és tud nekem valaki mondani egy jó firewall progit, mert ehhez sem értek nagyon:(.
-
aluser
tag
Töltsd le hozzá winxp javítást!
http://msdownload.netacademia.net/info.asp?prid=964
Aztán egy vírusölés!
Vagy újratelep winxp, utána a javítócsomag aztán kapcsolódhatsz a netre. Amíg nincs fenn a javítócsomag addig a vírus be tud hatolni a gépedre. -
nap
addikt
Mar azt hittem, hogy winnydoz ujrainditasahoz kell a segitseg... :D :U
-
Taky
senior tag
Esetleg csinálj egy win reinstall-t és vírus ellenőrzést. Ha megvolt már, bocsi.
-
LukE
veterán
egyébként nem te vagy az első, a koli hubon külön 'parancs' van neki:
[22:50] <[HUN]LukR> ??reboot
[22:50] <portas> windows reboot: Akinek NT alapú windows-a (NT, 2000, XP stb.) van es elkezdett automatikusan reboot-olni magatol, az nyugodjon meg es tegye fel az itt talalhato javitast: http://support.microsoft.com/?kbid=823980#WinXP Ezt a file-t le kell tolteni es le kell futtatni: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe. Eltavolitja az esetlegesen beszedett trojait. Ha azt irja, hogy nem tudja torolni a file-t, akkor safe modban (csokkentett modban) kell inditani a win-t es ugy lefuttatni.
:)) -
DajackaL
csendes tag
Mikor a netem bekepacsolom(Dial-Up) úgy egy 15perc múlva megjalanik egy ilyen... ''generic host process for win 32'' utana pedig megegy ablak amiben azt irja, hogy ''this shutdown was initiated by NT AUTHORITY\SYSTEM'' es ad egy percet, hogy mentsek meg mindent mielott ujraindul a gep. Kerlek help... mi lehet ez... ???
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest