- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
vittuka
aktív tag
En aztmondom mindenkinek aki 226bw-t akar venni, hogy jol fontolja meg a dolgot.. Sok ilyen ember van itt a forumon csak azert mondom.. Irtam, hogy elegem lett a szorakozasbol meg a sok helyen zsakbamacskabol hogy milyen panel van benne es maradtam a Dell 2007wfp-nel. Azt kell mondjam, nem bantam meg. Sot, valahogy ugy erzem, boldogabban kelek es fekszem abban a tudatban, hogy ez lett a samsung helyett.. Aki 19-es tft-rol tervezi a valtast annak alacsony lehet, viszont aki ilyen 17-es meg 19-es crt utan valt, annak aztmondom, hogy ezt vegye, egyarban mozog a 226bw-vel.. A 19-es iiyama amit csereltem, ilyen magas volt mint ez, elvileg fel centivel az magasabb volt, gyakorlatban lemerve mar nem teljesen igaz, de lehet hogy csalok. Plusz crt-nel meg bezavar a geometria is kicsit, szoval nagyjabol egymagas lett a kepem csak ez joval szelesebb. Nem szeretnek kiterni a TN es IPS panelek osszehasonlitasara, sokszor megtettek mar itt a ph-s tesztekben, ezzel mindenki tisztaban van, egyebkent RT803-as a panelem es rev a04. Akit az IPS panelek 16ms-es erteke riaszt el, annak mindenkeppen azt mondom, hogy probaljon valahol ki egy ilyet, mert egy 8ms-es TN panelen en ereztem az utanhuzast, ezen viszont nem! Igaz, hogy g2g ertekeket tuntetnek fel ezek a ferdeszemuek (senki ne vegye sertesnek), amit nem restek kiplakatolni korbe a monitor amugy is keskeny kavajara (226bw). Fps jatekokat teszteltem foleg, meg kis test drive-ot, de ha ezen valaki aztmondja zavarja az utanhuzas, annak mar eleg vadaszpilota szeme van
Ha nem a szoba masik vegeben lesz a monitor, en tiszta szivvel ajanlom ezt a 20-ast, hulyen nezek ki nagyon amikor a szememtol huzom ki a meroszalagot a monitorig, de megvan, 77cm-rol nezem, tokeletesen belatom a kepet, semmi baj nincs ezzel a merettel. A betuk kicsit kisebbek mint amit megszoktam, de mivel tüéles, ezert tokeletesen olvasom ebbol a tavolsagbol is. Kinezetre nem is szeretnem osszevetni a samsunggal, nem is nagyon erdemes ehhez nem kell designernek lenni..
Furcsa ranezni a telefonomra egyebkent, en eddig azthittem hogy éles kepe van (6233), meg az oreg 15-os hp lcd-nek is, be kell vallanom tevedtem, ha valami éles az ez.
Na mind1 nem akarok örömódákat zengeni hogy mennyire meg vagyok elegedve vele, meg izlesek es pofonok, de aki a samsungot akarja ebben az arban venni, annak mindenkeppen azt mondom probaljon meg keresni egy helyet ahol kiprobalhatja ezt is.
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Microsoft Excel topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Dell Alienware AW2724HF - IPS / 360Hz - 3 év Oazis garancia
- Philips Ívelt (1500R) monitor eladó - 34" 180hz,VA, 3440x1440p, HDR,
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged