Hirdetés

Aktív témák

• vittuka

aktív tag

En aztmondom mindenkinek aki 226bw-t akar venni, hogy jol fontolja meg a dolgot.. Sok ilyen ember van itt a forumon csak azert mondom.. Irtam, hogy elegem lett a szorakozasbol meg a sok helyen zsakbamacskabol hogy milyen panel van benne es maradtam a Dell 2007wfp-nel. Azt kell mondjam, nem bantam meg. Sot, valahogy ugy erzem, boldogabban kelek es fekszem abban a tudatban, hogy ez lett a samsung helyett.. Aki 19-es tft-rol tervezi a valtast annak alacsony lehet, viszont aki ilyen 17-es meg 19-es crt utan valt, annak aztmondom, hogy ezt vegye, egyarban mozog a 226bw-vel.. A 19-es iiyama amit csereltem, ilyen magas volt mint ez, elvileg fel centivel az magasabb volt, gyakorlatban lemerve mar nem teljesen igaz, de lehet hogy csalok. Plusz crt-nel meg bezavar a geometria is kicsit, szoval nagyjabol egymagas lett a kepem csak ez joval szelesebb. Nem szeretnek kiterni a TN es IPS panelek osszehasonlitasara, sokszor megtettek mar itt a ph-s tesztekben, ezzel mindenki tisztaban van, egyebkent RT803-as a panelem es rev a04. Akit az IPS panelek 16ms-es erteke riaszt el, annak mindenkeppen azt mondom, hogy probaljon valahol ki egy ilyet, mert egy 8ms-es TN panelen en ereztem az utanhuzast, ezen viszont nem! Igaz, hogy g2g ertekeket tuntetnek fel ezek a ferdeszemuek (senki ne vegye sertesnek), amit nem restek kiplakatolni korbe a monitor amugy is keskeny kavajara (226bw). Fps jatekokat teszteltem foleg, meg kis test drive-ot, de ha ezen valaki aztmondja zavarja az utanhuzas, annak mar eleg vadaszpilota szeme van :) Ha nem a szoba masik vegeben lesz a monitor, en tiszta szivvel ajanlom ezt a 20-ast, hulyen nezek ki nagyon amikor a szememtol huzom ki a meroszalagot a monitorig, de megvan, 77cm-rol nezem, tokeletesen belatom a kepet, semmi baj nincs ezzel a merettel. A betuk kicsit kisebbek mint amit megszoktam, de mivel tüéles, ezert tokeletesen olvasom ebbol a tavolsagbol is. Kinezetre nem is szeretnem osszevetni a samsunggal, nem is nagyon erdemes ehhez nem kell designernek lenni.. :) Furcsa ranezni a telefonomra egyebkent, en eddig azthittem hogy éles kepe van (6233), meg az oreg 15-os hp lcd-nek is, be kell vallanom tevedtem, ha valami éles az ez. :D Na mind1 nem akarok örömódákat zengeni hogy mennyire meg vagyok elegedve vele, meg izlesek es pofonok, de aki a samsungot akarja ebben az arban venni, annak mindenkeppen azt mondom probaljon meg keresni egy helyet ahol kiprobalhatja ezt is.

Aktív témák