Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
peter889 #895 üzenetére
Hhh? Vagy a hozzá adott programmal, vagy mással.
A felvétel, meg képkészítés nem kamerafüggő. Ha van olyan programod, akkor tudsz, ha nincs, nem. -
Bastee
tag
-
Bastee
tag
válasz
peter889 #861 üzenetére
Azért egy fényképezőt ne hasonlítsunk már egy webkamerához
Egy fix fókuszú videóval semmi baj nincs, csak annyi, hogy nem lesz rajta mosott rész, és nem makrózol vele.
A fényképek alkotása kicsit más és sokkal egyszerűbb fókuszálni. Videó közben elég profinak kell lenni ha valaki kézzel akar fókuszálni. Az auto fókusz meg video közben még mindig egy elég high-end kérdés... Zsebbenyúlós a folyamatos auto fókusz, és nem is tökéletes mégFix fókuszos de jó webkamera többet ér mint egy belépő auto fókuszos. Ott lehet csak a baj lesz...
-
LámaZ
addikt
válasz
peter889 #860 üzenetére
Na, pont olyan volt nekem.
Ez még hagyján, bár a kézi fókuszállítás nálam nem működött.
Konkrétan, csavarható volt az objektívrész, és én el is hittem, hogy azzal lehet állítani a fókuszt. Csavarni kezdtem, és egyszercsak eltört az egész. Ment a kukába!Ha komolyan gondolod ezt a műfajt, akkor valami márkás kamerát kell venni.
A Microsoft kamerái jók, de pl. nekem az Árukeresőn legnépszerűbb Logitech C270 van.
Ezek olyan 5-6000 forintosak, és nem hűdejók, de használhatóak. -
LámaZ
addikt
válasz
peter889 #858 üzenetére
Nekem volt/van 2-3 db. egy ezer ft-os webkamerám, de irtózatosan gagyik, pláne azok, amelyeknél külön audió kábel van, mert a hangot nem tudták USB-re vinni azok a kelekótyák. A kép sem jó, olyasmi, mint amikor valaki látásromlásban szenved. Soha többé nem veszek ilyen szemetet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest