- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
amúgy logitech.com-on atváltasz sógorék országára az oldal alján ahol magyarorszagot írja, aztan elnavigalsz kicsi német tudással ide:
https://www.logitech.com/de-at/product/conferencecam-connect
Itt jetzt kaufen (azonnali vásarlás) -> in den warenkorb (kosarba tenni) -> és már át is dobott a vásárló felületre, ahol magyarul szól hozzád, és ott is van átváltva a 160 ezres ár. Ami meredek, de ha tényleg szükség van rá, és ennyit is megér egy (4-5éves konstrukció) 1080p-s webkamera, beépített akku-val, hát akkor fogat össze kell szorítani, és tejelni.
Én azért elolvasnék róla előtte pár (nem szponzorált!) értékelést is, főleg a papíron ugyan támogatott fícsöröknek milyen valós életbeli korlátai, buktatói és speciális igényei vannak. Mert ebben a szakmaban (ilyen-vagy-olyan módon) de minden gyártó hazudik a spec sheet-ben, ezt elhiheted nekem, ezzel foglalkozok. A használni kívánt szoftverrel pl. nem minden reklámozott fícsörje fog jól működni, vagy pont ami kellene az pont nem megy azzal a szoftverrel, es a többi előre nem látható csapda, amibe egy impulzív utána nem jart vásárlással bele lehet esni.
Illetve én a helyedben keresnék egy magyar disztributort, akitől kölcsön tudnám kerni 1-2 hétre személyesen kipróbálni, mielőtt látatlanban kidobok egy valag pénzt egy ismeretlen kütyüre, ami utána nem váltja be a hozzá fűzött reményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged