Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
válasz
LordVader80 #49 üzenetére
Barátnőmé a gép, így sajnos nem tudom hogy milyen is a Vista pontosan. De szerintem 32-es. Köszi a linket.
-
D4rkm4n
őstag
A problémám a következő lenne:
Vettem egy Genius VideoCAM GF112-t, de mikor beteszem a gépbe a hozzá kapott CD-t, lefagy a rendszer. Később vettem csak észre, hogy a dobozán nincs feltüntetve kompatibilis OS-ként a Vista.
Hogyan lehetne megoldani, hogy gond nélkül működjön a hardver?
-
POWERIVÁN
tag
hosszabítással hogy álltok?
-
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Nekem egy Logitech Quickam Communicatre SRX-em van, és a következő a problémám. Teljesen szűz gép volt, feltelepítettem a drivert, és onnantól kezdve 10ből 3x tölt be kb a Windows, amúgy vejön a képernyő, eltűnik, és fekete marad a képernyő, csak RESET segít. Próbáltam már 3 drivert, az összessel ugyanaez a probléma, azóta már 2x újra lett telepítve a gép, de a hiba maradt. EGyébként ha csökkentett módba indítom, mindig bejön a Win, és miután leszedem a drivert, nem jelentkezik többet a hiba, tehát biztos ez okozza. Valakinek vmi ötlete? -
Zood
csendes tag
Hi!
Szükségem lenne a következő webcam gyárilag csomagolt telepitőlemezére:
Logitech QuickCam Sphere vagy (MP)
Aki tudna segiteni, jelezze az e-mail cimemre.
Előre is köszi! -
d0gz1ll4
csendes tag
válasz
LordVader80 #36 üzenetére
ezzel se jo.
-
_stick_
őstag
válasz
LordVader80 #38 üzenetére
Ez a jó kérdés
Tray ikon jobb click, camera settings, majd mikrofon fül és ott lesz...
-
_stick_
őstag
válasz
LordVader80 #34 üzenetére
Na, úgy néz ki, megvan a megoldás. Az integrált hangártyámhoz feltettem egyel korábbi WHQL drivert, meg újra feltettem a webcam-ét is. A végleges megoldást azonban az jelenette, hogy a camera setting menüpont alatt a mikrofon beállításainál az AEC-ből kivettem a pipát. A korábbi próbálkozásaimnál is próbáltam már ezt, de ott nem segített...
A lényeg, hogy így most jónak tűnik...
-
d0gz1ll4
csendes tag
Hali!
Vettem egy Microsoft LifeCam VX-3000-et. Telepítettem a szoftvert ( csak másodszorra sikerült, először valami baja volt és ujrainditotta a gépet.. oO ) msn elvileg felismerte viszont a saját progija nem akar elindulni.Vagyis elindul, de azonnal jön egy hibaüzenet és annyi. Pls help! -
_stick_
őstag
válasz
LordVader80 #32 üzenetére
Ha lenne másik hangkártyám, akkor nem az integráltat használnám
Majd még a driver feltelepítésének a sorrendjével fogok mahinálni, hátha... -
_stick_
őstag
válasz
LordVader80 #30 üzenetére
Nekem is ez a tippem, már csak azért is, mert integrált hangkártyám van, azokkal, meg elvileg lehetnek gondok...
-
_stick_
őstag
válasz
LordVader80 #28 üzenetére
Csak akkor csinálja, ha a webcamot csatlakoztatom. Kipróbáltam mindent. Másik USB-re dugtam. Monitoréba is dugtam, driver cserék... Akárhova teszem, mindenhol zavarja és csak a hangot, a monitort nem. Gondoltam arra, hogy esetleg a beépített mikrofon zavarhatja, lelőttem, de az sem segített. Tanácstalan vagyok...
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Logitech QuickCam Messenger webkamerát és ha be van dugva (USB), akkor némelyik film és játék berecseg. Ha kihúzom, abbahagyja.
Kódekektől némiképp függ a dolog, de ha kikapcsolok mindent, akkor is van, hogy berecseg... Mit gondoltok, miért csinálja?
Otthon kipróbálom, hogy a monitorom USB-jébe fogom dugni, hátha csak a közelség zavarja... -
JetiRulez
őstag
Eléggé szaggat a kamerám, de lehet, hogy nálam ez normális, nem tom (config az infóban). A kamera meg valami olcsó szar. Próbáltam benne állítgatni a FPS-t, de nem lett jobb.
Thx. -
sharpapa
senior tag
Hi!
Haver msn-en kért illesztőprogramot ehez a webcamhoz: Philips PCVC820K ToUcam XS
NAGYON FONTOS ÉS SÜRGŐS LENNE -
dunc
nagyúr
válasz
LordVader80 #20 üzenetére
Milyen egered van? A setpoint hozzávaló progi?
Már látomG7 az jó darab!!
Játszol valamivel? Jöhetnél hozzánk fear combatozni esténként szoktam csinálni a szerót.[link]
[Szerkesztve] -
LordVader80
őstag
érdekes ez a logitech cég.....
erre a webcamre nincs driver, amit nem értek, mert ha egyszer kiadták, akkor na... hiába csináltak rajta ráncfelvarrást, sztem erről is kellene gondoskodniuk. No Comment szintén
de ami még durvább, az egeremet (g7) abszolút kiiktatták a weblapról, ahoz sincs drivermintha nem is létezne ilyen egér, ami azért is furcsa, mert igencsak felsőkategóriás rágcsálóról van sz vagy mi fene.....
vagyis az ő oldalukon nincs, azért vicces, hogy egy francia weblapról kellett leszednem a vistához való setpointot -
dunc
nagyúr
válasz
LordVader80 #18 üzenetére
NO Comment....
-
LordVader80
őstag
-
dunc
nagyúr
Ez kell neked ,van 32-64 bit Vistára is !!![link]
-
dunc
nagyúr
válasz
LordVader80 #15 üzenetére
Ne parázz de ne a cd-ről rakd fel mert azon nincs vist driver,viszont a gyártó honlapján már réges rég van vista driver is azt hiszem ráadásul van külön 32-és 64 bit is ....
-
dunc
nagyúr
válasz
LordVader80 #13 üzenetére
Fel tudod rakni a softverét is ahol több a suport(én xp-n se szoktam minek? )
-
dunc
nagyúr
válasz
LordVader80 #11 üzenetére
Messengerbe! Ahol beállitod
-
LordVader80
őstag
válasz
LordVader80 #10 üzenetére
Felraktam!
Eszközkezelőben szépen látszik a kamera, még a mikrofon része is.
A hangok menüben le is ellenőriztem, a potméter ''mozog'' ha beszélek
Most már csak azt nem tudom, hol állítom be a képet? Hogy tudom vajon megnézni, hogy mit mutat a kamera képe? -
dunc
nagyúr
Kiváncsi vagyok,hogy boldogulsz vele ,nálam jó msn-be de nincs programja ahol tudom állitgatni
-
dunc
nagyúr
válasz
LordVader80 #7 üzenetére
Rendben de nem lesz vele gondod,ha fent van javaslom a vista topikot....[link]
-
dunc
nagyúr
válasz
LordVader80 #5 üzenetére
Szerintem ne kínozd magad hajrá telepités...én is megszívtam a 64 bit miatt de ez csak egy lenne kihullana a hajad a 64 bit vista miatt....32 bit nél csak frissitsd le az eszközkezelöbe az kafu....
-
dunc
nagyúr
válasz
LordVader80 #3 üzenetére
Nekem is volt fent a vista 64 bit de úgy emléxem jó volt a webcam ,megkérdezhetem miért fontos,hogy 64 bit legyen? csak azért mert a 32 vista kezd jó lenni és ott pl a webcam. probléma már megoldodott
-
dunc
nagyúr
válasz
LordVader80 #1 üzenetére
Hello én Vista alatt nem rakok fel hozzá driver, mert bent van a frissitések között(32bit)
szedj le minden drivert,és probáld meg az eszközkezelöben lefrissiteni a driverét Logitech Quiccam Messenger úgyanilyen webkamerám van. -
LordVader80
őstag
Sziasztok!
Téma adott, lehet irogatni.
Az én problémám: egy Logitech Quickam Messenger típusú kamerám van, és vista64 alatt az istenért sem akar működni. Letöltöttem a megfelelő drivert, és telepítésnél a step4-nél ahol kéri, dugjam be a kamerát, bedugom, de nem érzékeli. Utánaolvastam, másoknak szintén hasonló gondjuk volt, szal nem egyedi a probléma.
Alaplapi driverek fent, directx adott, mi lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest