Hirdetés
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- Projektor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
Én kísérleteztem ilyesmivel, és azért a hw-igénye nem egészen nulla. Folyamatosan elemzi a kapott képet, és az azon történő változásokat, és felvételkor le kell kódolnia a videot. Több gigaHz-es gép persze simán megbírkózik vele, de egy párszáz mHz-es cerkát azért meg lehet vele izzasztani.
Nézd meg a digi-watcher.com-on a progijukat, emlékeim szerint az tud biztonsági kameraként működni, plusz a remote-view részre webszerverként, tehát bárhonnan LIVE meg tudod nézni ahogy rámolják ki a kéród
Mindkettő kb másfél megás telepítő, nem sok, és ha jól emlékszem, ingyenes. De nem kövezz meg ha valahol tévedtem 
-
Flashy
veterán
hardverigénye kábé nulla, legyen usb portja a gépnek és kész. webcam progi: Active Webcam, VisionGS én ezeket próbáltam. tudnak mozgás érzékelést is.
sima egyszerű webkamerát akarsz ami pár ezerből megvehető, vagy profi térfigyelést, zoomolható meg forgatható kamerával?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Test Drive Unlimited [FAQ, Ph! Játékosok listája és térkép az első hszben]
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Okos Otthon / Smart Home
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az a 486 kiindulásnak szerintem elég lesz aztán majd meglátod. mindkét proginak van próbaverziója, próbáld ki. én állóképre használtam őket, de tudnak videót is úgy emlékszek.
Mindkettő kb másfél megás telepítő, nem sok, és ha jól emlékszem, ingyenes. De nem kövezz meg ha valahol tévedtem