Aktív témák

• Csipi

aktív tag

rdi-nek válasz: biztosan jól feltöltöttem, mivel mint eleinte is írtam, a logo jól látszik (FD), pedig (megjegyzésként) nagy betüsen van feltöltve :U, ami nekem nagyon furcsának tünik... és a ''regulament'' is jól látszik. Ez viszont kicsi betüvel van feltöltve. A betünagyság miatt a komputerem a hibás, amely egyeseket naggyal, a másokat pedig kicsivel mutatja ki. A mellette levö ''comanda'', ''noutati'' és a ''contact'' pedig csak akkor láthatók ha az egérrel fölöttük jársz. Ez is nagyon furcsa, miért nem töltödött fel a zöld kép is?! Külömben mindegyik képet átírtam kisbetüvel. Ezután pedig újratöltöm, hátha lesz valami változás...
    tI-Iom-nak válasz: természetesen hogy a lacistamps-ban vannak a képek, hol lennének máshol?
    Ioszerafin-nak válasz: még egyszer megnéztem a lacistamps oldalon a képeket. Azok amelyek nem látszanak, azoknál azt írja ki a böngészö (Internet Explorer 6), hogy ''not available''. Az összes képet amelyet feltöltöttem ha kikérem külön, símán mutatja a Yahoo. A File Manager-ben benne van mindenféle ami kell. Tehát azon az oldalon ahol a lacistamps- hez füzödö képek, oldalak vannak feltöltve, minden látható külön-külön. Csak épp együtt nem, mikor kikérem mint yahoo.geocities.stb.stb. Fura! :[[ Az elérési jogokat nem nagyon értem, kérek bövebb magyarázatot- ha tényleg ez lenne a hiba. A javascript-el kapcsolatban pedig: nem sokat tudok róla, azt láttam, hogy a Dreamweaver magától betesz elég sok kódot az oldal elején, de nem olvastam el az egészet, hogy miröl is lenne szó benne. Nem hinném, hogy a program tévedne?! Elöre is köszi a további segítségeteket, és kérem legyetek türelmesek velem. Ugyebár senki sem született webmesternek. :B

[Szerkesztve]

Aktív témák