Új hozzászólás Aktív témák
-
visit
tag
Köszi, megvettem. Tök jó, bár ha az ''ellenfél'' beszél, akkor a háttérben egycsomó tücsök ciripel. ez azért érdekes, mert ha kikapcsolom a belső mikrofonját, akkor ez megszűnik. Biztos valami pozitív visszacsatolás (gerjedés) lép fel. De a kép, az tényleg jó.
Ja, a típus: Logitech Quickcam Communicate web kamera 11.000 bruttó. -
Flashy
veterán
az olcsóbb webkamerák kevés fénynél nagyon sötét képet adnak, szerintem ez általános. nekem a legegyszerűbb logitech van, nappal tökjó, de este nagyon sötét, ami fény a szemnek már olvasni is elég, a kamerának még bőven kevés.
-
Rhino666
addikt
Genius is jó, én pl. olyat használok. Philips gondolom kizárva mert überdrága!

-
atuci
őstag
szerintem logitech vagy creative
ezek azok, amelyek még megfizethető kategóriába esnek, kb 10k-ért már tényleg olyat kapsz, ami jó. A fényerőt csak szoftveresen tudod állítani.
pl:
Bővebben: link
Bővebben: link -
visit
tag
Sziasztok!
A minap vettem egy webkamerát - már vissza is vittem... -, használhatatlanul SÖTÉT volt a képe. Nem jut eszembe a típusa. Saturn-ban (fukar) volt, 9 bruttó, ismeretlen, nem neves gyártó. Megjegyzem az üzlet nagyon korrekt volt a reklamációval kapcsolatban, visszaadta a pénzt.
Kérlek Benneteket, hogy segítsetek választani, mivel egyáltalán nem ismerem ezt a piacot, és a lehetőségeket.
Olyan elvárásaim vannak, hogy lehessen laptopra csíptetni, beépített mikrofonja legyen, és lehetőleg szoftverből állítható legyen a fényereje. Semmi egyéb. Esetleg olyan 10 ezer körüli árat ne haladja (nagyon) meg. És még annyi, hogy ma legyen nyitva a bolt...
Köszi a segítséget!
üdv,
visit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest