Hirdetés
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
megneztem alaposan ezt a sysinfo cuccot, eleg hasznalhatonak tunik. 1 kis mortscripttel megtamogatva szerintem ki lehetne belole hozni kb amit kene.
az ilyen valaki altal osszerakott csomagoknak az a baja hogy marha nagy melo karbantartani, meg ami benne van az benne van oszt kesz.
olyat pl ossze todnek hozni hogy inditokepernyon legyen nagy navi ikon, mellette vmi, alatta meg az 5 utoljara hasznalt progi (erre mar mortscript kell), kulon lapokon a progik kategoriankent, ami nagy szam lenne hogy a progikhoz egy leirofilet kene megirni, es akkor a rendszer szepen magatol osszerakna a sysinfo inijeit, magyarul ugy mukodne hogy ha fel akarsz rakni egy erre keszitett csomagot csak bemasolod, nyomsz egy auto frissitest es ott van az ikonok kozott.)
kerdes hogy erdekelne-e vkit igy a masik meg hogy segitene-e vki csomagokat csinalni hozza (progit ce feluleten letesztelni hogy jol fut-e, kb annyit kene osszeirni hogy ha menteget adatokat akkor hova, meg hogy hogyan indul, melyik file futtatasaval)?
-
tomcs
őstag
pontos eleresi utat kell beirni.
ugy kell hogy \SDMMC\konyvtaraholvan\program.exe
ezen kivul szokozt se tartalmazhat, mert mar az se mukodik. activesync-en ugye mukodik a registry editor neked is? nekem ugy ment. a ce eleres persze hogy nem mukodik, azt a yf indito figyelte. tehat inditsd be, megakad ugyan a kep, de az activesync szerintem menni fog.
egyebkent ha mindenkepp flashelni kell, az a n350 patchkent emlegetett rom biztosan mukodik, de ahhoz ennel sokkal melyebben kell elrontani.
azt a romot amit te talaltal viszont legyszi linkeld mar be, mert arra meg en lennek kivancsi, ugyanaz-e vajon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- Formula-1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Milyen processzort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Magisk
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi