Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
megneztem alaposan ezt a sysinfo cuccot, eleg hasznalhatonak tunik. 1 kis mortscripttel megtamogatva szerintem ki lehetne belole hozni kb amit kene.
az ilyen valaki altal osszerakott csomagoknak az a baja hogy marha nagy melo karbantartani, meg ami benne van az benne van oszt kesz.
olyat pl ossze todnek hozni hogy inditokepernyon legyen nagy navi ikon, mellette vmi, alatta meg az 5 utoljara hasznalt progi (erre mar mortscript kell), kulon lapokon a progik kategoriankent, ami nagy szam lenne hogy a progikhoz egy leirofilet kene megirni, es akkor a rendszer szepen magatol osszerakna a sysinfo inijeit, magyarul ugy mukodne hogy ha fel akarsz rakni egy erre keszitett csomagot csak bemasolod, nyomsz egy auto frissitest es ott van az ikonok kozott.)
kerdes hogy erdekelne-e vkit igy a masik meg hogy segitene-e vki csomagokat csinalni hozza (progit ce feluleten letesztelni hogy jol fut-e, kb annyit kene osszeirni hogy ha menteget adatokat akkor hova, meg hogy hogyan indul, melyik file futtatasaval)?
-
tomcs
őstag
pontos eleresi utat kell beirni.
ugy kell hogy \SDMMC\konyvtaraholvan\program.exe
ezen kivul szokozt se tartalmazhat, mert mar az se mukodik. activesync-en ugye mukodik a registry editor neked is? nekem ugy ment. a ce eleres persze hogy nem mukodik, azt a yf indito figyelte. tehat inditsd be, megakad ugyan a kep, de az activesync szerintem menni fog.
egyebkent ha mindenkepp flashelni kell, az a n350 patchkent emlegetett rom biztosan mukodik, de ahhoz ennel sokkal melyebben kell elrontani.
azt a romot amit te talaltal viszont legyszi linkeld mar be, mert arra meg en lennek kivancsi, ugyanaz-e vajon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest