Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
kiserleteztem egy csomot ezzel a gapi-val, mukodesre tudja birni a n400 gombjait, valamint egesz hasznalhato sebesseggel valositja meg a grafikus api-t, szoval nem elkepzelhetetlen, hogy jatekok is menni fognak szepen.
rossz hir, hogy csak 3 gomb van, a hangero le, a hangero fel es a menu, a power gombot nem latja, es ugy tunik a hangero bizgentyu benyomasa se gomb.
jo hir hogy amit megprobaltam elinditani tobbnyire megy, rossz hogy fekvo modban, mig a pda progi allo lenne, ami azt eredmenyezi hogy az egesz elfordulva rajzolodik ki felig. nyditot megoldja a problemat elmeletileg, kivancsi vagyok hogy mekkora sebessegvesztes aran. holnap fogom kiprobalni.
touch ugy latszik megoldodott, a registry modositasokat ugy menti el hogy ki kell kapcsolni a power gombbal es ugy kell resetelni a ceruzaval, szinten igy kell barmit menteni ami a registryben van.
osszeszedtem a szukseges fileokat (gapi cab, .net compact framework cab es a logoutos mio unlock), ezeket reset utan siman bemasolva is mukodik, tehat vszeg az lesz hogy csinalok egy mortscriptet, az szepen egy zipbol kitomoriti indulaskor ami kell, es jo lesz az egesz.
problema hogy a gombok csak gapis progikkal mennek, pl tok jo lenne az oldalso ize tcmd-t scrollozni vagy uBook-ot lapozni, ezek a dolgok meg megoldasra varnak.
ugy egyebkent bizakodom, szerintem sikerulni fog arra hasznalni amire terveztem
most meg mentem aludni
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Microsoft Excel topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest