Új hozzászólás Aktív témák

• tomcs

őstag

válasz xpcxp #11 üzenetére

eleg komoly idegbaj ez a cucc :)
    de hat olcso volt... most epp azzal bosszant hogy csak ugy elfelejti az erintokepernyo kalibraciojat, beallitom szepen hogy pontos legyen, es kovetkezo ujrainditasnal mar vissza is allt a defaultra.

valamilyen szinten nem ertem hogy miert, mert pl a yf helyett atirtam a registry-t es az explorer.exe-t inditja rendesen, ugyanugy a registryben van a touch kalibracio adata, az meg mindig visszaall.

mindenesetre kelleni fog neki par dll meg ilyesmi, es akkor remelhetoleg mennek majd a dolgok, meg valamit kell kezdeni azzal hogy ujraindulaskor mindent elfelejt.
    arra gondoltam hogy ossze lehetne hozni 1 progit, ami indulaskor szepen bepakol a registrybe mindent ami kell, bemasolja a szukseges fileokat, majd szepen boldogan elindit vmi kenyelmesebb feluletet.

gapi-t sikerult kiprobalni, a tesztjei egesz szepen futottak, szerintem az az ami igazan kell pocket jatekokhoz. btw ez az.

meg nem igazan agyaltam vegig hogy mi legyen az a felulet, csomoan pl az index forumban (alpha navigo nevu cuccrol szol egyebkent) a wolfncu-ra eskusznek, de lehet hogy nem lenne rossz otlet azt is csinalni inkabb, olyan "legyen egyszeru mint a ko" oszt jo alapon. Wolfncu-nak van egy eleg komoly baja, koreai szegenyke es nem igazan tud erthetobb nyelven... elvileg ossze lehetne skinezni jol, ha sikerul akkor boldog leszek ha meg nem akkor megoldjuk meshogy

Új hozzászólás Aktív témák