- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagada
addikt
Na vót egy cseppnyi időm javítgatni a skinnem, még mindég van egy rakás progi amit mán nincs életerőm felrakni, marad ahol van.(majd lövök screenshotot)
FIGYELEM!!!
HA ÖSSZEGYŰLNE 20 DB
SZAVAZAT AKKOR FELTÖLTÖM VALAHOVA
hogy tőccsétek és legyen örömködés!
-
jagada
addikt
roppant eccerű, kell hozzá egy ikon, amit majd ki fogsz rakni, megnyiton a file-t egy szerkesztővel ahol a leírások szerepelnek, majd megadod a koordinátákat, hogy hova kerüljön, meg mekkora legyen a méret, és leírod, hogy az ikon megnyomására melyik progi induljon el, ennyi.
-
Z0mbi
senior tag
Na mostmár dolgoznom is kellene... DE még egy fonos info:
az edigital szerint (nekik is egy kopi-péjszt leirás van) ott említenek egy 250 lumen es fényerősséget.
Összehasonlítás végett:
N350, N400, N350, N710 esekenek 200 lumen a fenyerejük
Ennek fényében meg kellene nézni egy ilyet.. (hacsak valaki nem mondja itt most hogy pont ilyen van neki és ez egy über GPS 30ropiértmert akkor meg se nézem hanem csak rendelem....)
-
Z0mbi
senior tag
Aha... az nem bíztató... (azt hittem azért több van ezen az árszinten)
itt hozzáfüznék még valamit a pontosításért... most találtam infótStar SIRF Atlas III Dual core 372MHz processor
GPS up to 30 channels
Built-in memory up to 4GB
up to 8GB SDHC support (Ez überjó)
Bluetooth (optional)
FM Transmitter (optional)
TMC (optional)
4.3 inch 16:9 Wide QVGA with Touch screen
Multimedia players , Photo Viewer & E-bookitt van az oldala: http://www.wayteq.com/n770h.htm
-
Z0mbi
senior tag
Sziasztok,
Lenne egy pár kérdésem a Wayteq N770 BT FM ről...
Elég jó áron van szerintem (29 térkép nelkül). Pont azt tudja amire szükségem van:
GPS, BT, FM, 4.3 as kijelző és 2gb beépített memória valamint tovabbi SD vel bővíthető
2bg ig (ha jól tudom de cáfoljátok meg ha nem...) Ja és jár hozzá hálózati töltö is
Szóval túl jó hogy igaz legyen... (már csak egy TMC hiányzik belőle és akkor már meg is
lenne a tökéletes kütyü...) viszont csak 32MB ROM van neki....
A lényegre török:
Kijelző fényerőssége? (kicsit megilyesztenek a 720 ról szóló történetek...) Van esetleg
valakinek ilyen? Elég fényes a display?
A felfogató konzol az használható és nem gagyi?
iGo8 szalad rajta? (szokásos 400Mhz samsung procija van) A 32MB Rom elég neki?
Képei vannak valakinek erröl? Esetleg teszt? (minden oldalon ugyan azt a CG képet látom de sehol egy igazi fénykép róla)Ha ez nem akkor ti melyiket vennétek? (a parameterek amihez ragaszkodom: ~30 rongy, 4.3"LCD, BT,
iGo8 menjen rajta (3d epületre nincs szükségem)) és viszonylag jól nézzen ki.Na most csak ennyi dióhéjban...
Minden valasz és tippet köszönök előre is!
-
EveRY
csendes tag
lehet e csatlakoztatni az N410-hez Külső TMC (Traffic Message Channel) antenna és vevőt?
-
EveRY
csendes tag
Segitsen valaki, hogy honnét tuom letölteni a: Janin_SI 1.3.1. -et, kérlek elküldeni mail-re. elöre is köszi
-
jagada
addikt
válasz
discoshark2 #74 üzenetére
futtatható, de egyszerűbb valamilyen filekezelő használatával pl total commander, fileman CE...
-
jagada
addikt
válasz
discoshark2 #72 üzenetére
a legtöbb másolva van, de van pár game meg a gapi ami telepítős, egyébként a netről meg más készülékekhez készített skinnekből is guberáltam.
-
jagada
addikt
válasz
discoshark2 #70 üzenetére
mobilenavigator.exe-vel van a trükközés, azér indul a navi gombbal.
-
jagada
addikt
válasz
discoshark2 #68 üzenetére
a 410-es resident flash-ét nem ismerem, ígyhát fogalmam sincs.
nálam speciel úgy van megpatkolva, hogy ha ráböksz a navi gombra elindul a winCe mint egy oprendszer és azok a hátterek jönnek be az alkalmazások ikonjaival amit a fotókon lácc és lehet lépegetni egyik menüből a másikba. nekem a fordítóprogi a kedvencem, fel is olvassa a szövegetpersze paintba firkálni is jó, meg a pdf-eket is jó olvasgatni, az excellről, word-ről meg a gamékról nem is beszélve
van egy progi csak valahogy a beállításaival nem boldogultam (meg egyébként is német nyelvű) amivel a pna-ból egy teljes képernyős kilóméterórát csinál, digitális/analóg fekete háttér kék számok piros mutatóval (lehet választani mást is) nagyon cool középen egy "nagy" kilóméteróra a műszerfalon -
g.gergo
senior tag
Üdv! Tud már vki bővebb információt az új N770 és az N770BT-ről. A kijelző ami pontosan érdekelne.
-
jagada
addikt
válasz
discoshark2 #63 üzenetére
szerintem ez nem a megfelelő fórum a kérdésednek.
itt próbáltad már?:
[link]
egyébként az én skinnem sd kareszról fut így garivesztés a buhera miatt kizárva. -
discoshark2
csendes tag
Hello! Lehet,hogy bagatel kérdés, de hogy éritek el a Wince-? (startmenü, tálca explorer.stb).Nekem, csak a 6 gombos menü jön fel induláskor! (ROM csere?) (Intensa n410)
-
Piszike
csendes tag
Hali mindenkinek! Segítsetek ! Nagyjából végigolvastam az egész topikot de még sem sikerül felraknom a pna -ra az igo8 at .Már két napja szopok vele! Please!! Intensa N720 BT
-
jagada
addikt
Szabad téren (kocsiban is)nappali fényben a kijelző fényereje nagyon gyenge ez tény. Ezek a fotók nem mérvadóak, sötét szobában készültek, este akár lámpának is lehet használni (van erre progi is
a kütyüt, de nappal más a helyzet szabadtéren...
az új IGO8 kikapcsolásnál azért dob hibaüzit, mert a beállításoknál ki kell kapcsolni az animációt majd törölni a save-t újraindítás után már nem lesz több hibaüzi
igo8-hoz ha felrax riks skint, már lehet is mp3-at jáccani navi közben, egyébiránt vannak skinnek is amik felrakást követően van minden office alkalmazás, új média lejáccók tömkelege, szótár, játékok, navik, minden ami csak lehet egy PDA-n is
ezeken már minden WinCe5.0 oprendszer van
tuttommal samu 400-as procival a 710-es sorozat készült nem a 720asszem mindenkinek válaszoltam, ha nem kérdezzetek.
-
runner 125
nagyúr
..egyébként annyira nem rossz az a fényerő ah sokan beállítják,tény h vannak nála erősebbek is. De amire kell arra jó.
Üdv.M -
peetya88
csendes tag
Én feltöltöttem neked most két képet. Mobillal lettek fotózva, sötétben. Monitor mellé raktam a gps-t, hogy legyen összehasonlítási alap. Szerintem semmi probléma a kijelzővel:
http://kepfeltoltes.hu/081111/DSC00336_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/081111/DSC00337_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Trianrta
aktív tag
-
peetya88
csendes tag
Sziasztok!
2 hete vettem én is egy Intensa N720BT-t. Szerintem a kijelzője nagyon jó, jól látható. Egyedüli hibája (ha ez hibának számít egy érintőképernyős készüléknél), hogy ha kicsit más szögből nézünk rá a kijelzőre, akkor máris más színeket és fényerőt tapasztalunk.
iGO8-cal próbáltam a GPS-t, és remekül működött. Most viszont olyan problémám van, hogy feltettem rá az iGO8.3 -at (Szeptember 25-ei frissítés), ami remekül működik rajta. Viszont amikor rányomok a "Kilépés" gombra, akkor újraindul a készülék. Nem tapasztalt más is hasonló hibát? Esetleg megoldást is talált rá valaki?A választ előre is köszönöm
(Sajnos nem tudom, hogy hogyan lehet megváltoztatni a gyári startup képernyőt
)
-
HW-Peter
aktív tag
válasz
runner 125 #37 üzenetére
2 hete használom az Intensa N720BT-t. Tapasztalataim:
- 8GB-os SDHC-t olvas, gond nélkül, Sandisk-kel próbáltam. Nagyobb nem volt kéznél
2GB-os (normál) SD Kingston Ultra Speed van most benne. (Mobilenavigator)-A kijelző fényerejét tekintve szerintem teljesen átlagos. Majd megnézem mégegyszer holnap, napfényben.
- Az FM transmitter nagyon jól működik. Ha bekapcsolod, automatikusan elnémítja a beépített hangszórót, és mind a zene, mind a navigáció az autóhifin szól.
Mégiscsak nagyobb hangerőt tud az autó fejegysége...
Az FM adás nagyon erős, gagyibb autórádiók is jól tudják fogni.- Az oldalon található fejhallgató-csatlakozó is ráköthető az erre alkalmas autóhifire, vagy fülhallgatóra.
- A zenelejátszó és a navigáció sajnos nem megy egyidőben. Nem lehet a zenelejátszót "háttérbe küldeni" és elindítani a navit.
Erre van megoldás? Pl a Bluepanther 4410 ezt tudta.
A zenelejátszóban tényleg felesleges és zavaró a kijelző felső felét elfoglaló,
ugráló ál-equaliser. Ezt el lehet tüntetni???
A zenefájl neve elég apró betüvel van kiírva. Át lehet állítani nagyobbra?
Hangszínszabályzó nincs a zenelejátszóban.-Videolejátszást nem próbáltam. Nem erre vettem.
-A képnézőben vagy nagyítás, kicsinyités, forgatás, léptetés előre-hátra, és teljes képernyő. Jó.
-Az e-book olvasó a .txt fájlokat kezeli. Nem használtam.
- Az akkumulátora teljesen feltöltve 3óra 20pecet bírt. 1750mAh-s.
Ebben vegyesen volt navigáció, zenehallgatás, BT-n telefonálás, csak-úgy-nyomogatás stb.-A Bluetooth jól működik, a párosított eszközöket megjegyzi (többet is) Sonyericssonnal használom. Bekapcsolás után automatikusan csatlakozik hozzájuk, mint BT kihangosító.
A kihangosítás jó, de kb 70%-os hangerő felett elkezd egyre jobban visszhangozni, és összegerjed. Szerintem egy jobb mikrofonnal jól működne. (ki kell benne cserélni...)
A telefonról nem sikerült BT-n zenét átnyomni.A Bluetooth, ha bekapcsoltad, úgy is marad akár a zenelejátszás, akát a navigáció alatt is. (Kék LED jelzi a bal felső részén.) Bejövő hívás esetén automatikusan átvált a BT hívásfogadó ablakára. A hívást fogadhatod, vagy elutasíthatod, a hangerő a kijelzőn is állítható. Ezután nem vált vissza automatikusan a zenelejátszóra, vagy a navigációra, de ha a kijelzőn átlépsz, ugyanott folytathatod, ahol abbahagytad.
-Külső GPS antenna NEM csatlakoztatható, a jobb oldalon látható kis fekete dugó alatt nincs csatlakozó (a nyák-ot megvizsgálva ez opcionális). DE:
- A beépített GPS vevője még az ún. fémgőzölt üvegű autóban is látta a műholdakat, alig gyengébben, mint a szabadban, átlagosan 7-8-at, közepes jelerősséggel.
Nyílt terepen átlagosan 8-9 műholdat lát, nagy jelerősséggel.
A betonépületben az ablaktól távolabb is látott még 3 műholdat, igaz gyengén.
Nagyon pozitív csalódás, hogy még az autó ülésére "dobva" is bőven érzékeli a műholdakat.Az ún "cold start" (alján lévő áramtalanító főkapcsoló) bekapcsolása után automatikusan bejön a kezdőkép, majd a menü. Itt gyorsan elindítottam a navigációt.
Tehát "cold start" után 40 másodperccel már látottt 3 műholdat, a 70. másodpercben pedig már az "összeset" (szabadtéren 8-9, autóban 7-8)Ha már ezt a rengeteg infó leírtam Nektek, remélem elmondja valaki (akár privátban is), hogy lehet a kezdőképet (boot screen) megváltoztatni. Az Intensa fantáziaképet lecserélném pl egy autómárka logójára.
HW-Peter
-
attibva
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátopk abban segíteni, hogy IGO 2006-ot milyen módosításokkal (mint pl. az IGO2008), illetve hogy lehet használni a 720BT-n?
köszi!!!
-
horgász
csendes tag
Hali ! 710-t néztem ki ! IGO 8 -t simán rá lehet tenni, vagy kell valami trükk a telepítéshez ?
-
Bbrava
csendes tag
Tegnap meghozták az új n720 Gps-t, amilyen örömmel vártam, sajnos olyan szomorúsággal küldöm is vissza...bekapcsolás után nincs "alapmenü", hiába a reset, a ki / be kapcs, csak kék-lila-zöldes csíkok a kijelzőn...most azon filózok, hogy simán kicseréltessem vagy egy n410-es...de ez nagyon tetszene a nagyobb kijelző miatt.
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #41 üzenetére
Megvan,ActiveSync ehhez is jó.
-
runner 125
nagyúr
Köszi .
Be is szereztem egy ilyen kütyüt,milyen progit tegyek fel h lássa a gép? (zenét akarok másolni rá..)
Köszi
Üdv.M -
ha5aws
tag
válasz
runner 125 #39 üzenetére
Üdv!
Igen ez a N720BT. Kicsit tényleg lehetne a fénye több de nekem megfelel. BT és FM transmitter benne van. Szerintem jó dolgok, könnyen kezelhetők. Ugyan jó lenne navigálás közben a zenét is hallgatni, de ez egy másik fórum.Gábor
-
ha5aws
tag
Üdv!
Most vettem ezt a szerkezetet, és nagyon meg vagyok vele elégedve. A fényerő tényleg kevés, de a többi szolgáltatás nekem tetszik. Ami kérdésem lenne a gurukhoz: A média lejátszóban az ugri bugri hátteret le lehet-e cserélni valami egyszerűbbre, vagy nem egy animáltra? Másik, mekkora a max kártya méret amit elfogad. (8 Gb ???)
Köszönettel: Gábor -
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Fontos lenne a kérdésem; Tudja vki h ez a típus kezeli az SDHC kártyákat? Vagy ha nem akkor mennyi a max amit még kezel?
4gb-s -nem SDHC-s SD-vel vki használja?
Köszönöm szépen!
Üdv.M -
Nelman
tag
Nekem viszont olyan problémám van a készülékkel, hogy naponta újra kell kalibrálni a kijelzőjét, mert magától kattintgat a képernyője, meg nem ott dolgozik, ahol megérintem, hanem máshol. Az időt is naponta be kell állítanom rajta. Ezeket csak akkor csinálja, ha mondjuk 12-15 órára legalább ki van kapcsolva. Ja, nem ott hátul kapcsolom ki, hanem a képernyő feletti gombbal. Vélemény, hogy mi lehet a baja?
-
Nelman
tag
válasz
Elite Master #29 üzenetére
Az a problémád, hogy más nem ugyanilyen gépéből kivett kártyáról másolt programmal próbálkozol. A szűz progi beállítja magát az adott kijelzőhöz.
-
jagada
addikt
Tudna valaki működő megoldást a képernyő 90°-al történő elforgatására?
Több progit kipróbáltam de egyik se működött, és nem szeretnék a registry-be turkálni. -
Elite Master
tag
Hi! Most vettem egy Wayteq N720BT gps-t! YFelrakom az Igo-t és csak 320*240 be nyomatja a kijelzőre! sys be turkálok és áttírom 480*272-re akkor nem teszi ki teljes kijelzőre, fele hiányzik!! PLS segítsetek!
-
Felraktam a Janin-t. Baromi jó, rettenetesen sokat tud.
Viszont nem találtam meg azokat a file-okat amik a Janin "desktop"-jának a hivatkozásait tartalmazzák. Esetleg erre van valakinek ötlete? -
Tehát ha jól értettem:
az SD kártyán létrehozni egy mobilenavigator nevű könytárat
ebbe bemásolni az iGO8 könytár tartalmát
az igo8.exe file-t átnevezni mobilenavigator.exe-re
majd a sys.txt file-ban az első sorok legyenek:
[folders]
app="SDMMC/mobilenavigator"és működni kellene?
-
funky
tag
hali van egy Wayteq N710 em milyen térképet tud ez kezelni csak az igo-t vagy a garminok álltal használt kozút és túrista térképeket is?
-
szendgab
csendes tag
Sziasztok!
Valaki elmesélné nekem, hogy a Wayteq N720BT-re hogyan lehet GPS programot tenni? Hiába dugom be a kártyát semmi nem történik a Navigáció gomb nyomogatására.
Vásárlás előtt azt közölték, hogy gyakorlatilag bármilyen programmal használható.Köszi.
-
zorromoto
senior tag
Erre én is nagyon kíváncsi leszek bár én a szervízzel beszéltem és sajna nem biztattak jó eredménnyel,de bár lenne.
Mondjuk azóta vettem egy Intensa 410-est és el kell hogy mondjam hogy nappal is 3-as fokozaton használom és kitűnő a fényereje.De ki tudja lehet ha megoldódik a probláma akkor talán visszatérek ehez a tipushoz
-
jagada
addikt
Engem is ez érdekelne #7
-
zorromoto
senior tag
Vettem én is egy ilyen kütyüt ,de másnap vittem is vissza. Szánalmasan gyenge a fényereje.Én inkabb azon az elven vagyok hogy legyen erös a fény kevesebb akku idöért, mert igy gyakorlatilag teljesen használhatatlan.Sajnálom mert amugy teszik a masina.
Én is felhívtam a szervizt ahol mondták hogy sajnos napi téma ez a dolog ,de ez ezt tudja ,és azt se tudják mikor és egyátalán lesz e erre megoldás.Most lehet benevezek egy kisebb n410-re .Az legalabb világít
-
-
Vicro
csendes tag
A termék garanciáját az elektro doki elnevezésű szervezet bonyolítja. Elvittem hozzájuk a gépet, ahol nagyon készségesek voltak velem, és kicserélték a kijelzőt egy n710-esére, de sajnos a helyzet változatlan marad.
Magyarázat: a panelon levő inverter nem hajtja elég szuflával a kijelzőt. Valószínűleg a gyáriak így próbálták az akku-s működtetés hatékonyságát növelni. Ill a BT és az FM annyi energiát vesz fel, hogy ez a kijelző fényének kárára ment.
Sajnos az inverter bütykölésébe már nem kívánt a szervizes srác belevágni.Átmeneti megoldást jelenthet ha nem a szélvédő alsó, hanem felső tájékán helyezem a visszapillantó tükörnél.
-
Vicro
csendes tag
Egy Intensa N410-es cseréltem le Intensa 720 BT típusú navigációs berendezésre. Sajnos. A két eszköz között a legfőbb különbség a kijelző nagysága, az előző 3,5", az utóbbi 4,3" (plusz extra még a BT és FM transmitter). Valójában N710 -est szerettem volna rendelni, de az már sajnos nem volt. Más fórumon olvastam, hogy műszerrel vizsgálták a 710-es és 720 széria kijelzőjének fényerejét, és hozzávetőlegesen fele olyan erős a 720 mint a 710. Ez gyakorlatban annyit jelent, hogy nappal autóban nem lehet látni a kijelzőt.
Próbáltam beleturkálni a wince lelkivilágába (registry), megnöveltem a skála nagyságát, illetve magasabbra állítottam az értékét aminek az eredménye villogó képernyő lett.
Konzekvencia: ez ennyit tud, holnap küldöm vissza és kérek helyette egy N410-est.Ezt a topikot okulásul nyitottam, illetve, ha valaki tud valami megoldást, hogy hogyan lehetne világosítani, akkor azt ossza meg velünk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Posta, csomagküldés
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 5
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest