- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorromoto
senior tag
A válasz misem egyszerübb: Szeretném visszaállítani az eredeti állapotot mivel most nekem se az fut rajta már.Elő tudom hozni vele ,de alapból nem érem el.Nincs nagyon kedvem úgy próbálgatni hogy nincs meg az eredeti ROM. Hát ezért.
Ha a rendelkezésemre tudnád bocsájtani azt megköszönném.
Amúgy a mostani a következő. : 17C6.YF.N.5.14 ROM. software verzió. : V2.0.0.5.19
Ez az eredeti ami rajta van.Nekem is van egy ROM-om ami egy wateq N410-é állítólag annak meg RomVersion: 17C6.YF.N.3.17 Software Version: V2.0.0.3.10 ezt még nem mertem rátenni. Ez szerintem egy régebbi ROM. Neked milyen van ?
-
zorromoto
senior tag
Én meg még mindíg arra szeretnék választ kapni (persze ha lehetséges) hogy miként tudnék egy Intensa , wayteq n410 es röl teljes ROM -ot lementeni?
Annyit tudok hogy az Atlas Manager 5.0 -ás programmal lehetséges lenne ,de azt meg se égen se földön nem lelem.
-
zorromoto
senior tag
Skacok. Teljes ROM-ot hogyan lehet menteni? mert én azt olvastam hogy ahoz kólön program és egy saját gépspecifikus adatkábel kell.
Tehát ?
-
zorromoto
senior tag
Jagada.
A szeretetcsomagod elindításához kérnék egy kis segítséget.Nincs valami rövid leírás?
Elöre is köszönöm.
-
zorromoto
senior tag
Tudtok esetleg linket ahol elérhetném a :
17C6.YF.N.5.14 ROM -ot ?
software vers. : V2.0.0.5.19
-
zorromoto
senior tag
Erre én is nagyon kíváncsi leszek bár én a szervízzel beszéltem és sajna nem biztattak jó eredménnyel,de bár lenne.
Mondjuk azóta vettem egy Intensa 410-est és el kell hogy mondjam hogy nappal is 3-as fokozaton használom és kitűnő a fényereje.De ki tudja lehet ha megoldódik a probláma akkor talán visszatérek ehez a tipushoz
-
zorromoto
senior tag
Vettem én is egy ilyen kütyüt ,de másnap vittem is vissza. Szánalmasan gyenge a fényereje.Én inkabb azon az elven vagyok hogy legyen erös a fény kevesebb akku idöért, mert igy gyakorlatilag teljesen használhatatlan.Sajnálom mert amugy teszik a masina.
Én is felhívtam a szervizt ahol mondták hogy sajnos napi téma ez a dolog ,de ez ezt tudja ,és azt se tudják mikor és egyátalán lesz e erre megoldás.Most lehet benevezek egy kisebb n410-re .Az legalabb világít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest