- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
Új hozzászólás Aktív témák
-
HW-Peter
aktív tag
válasz
runner 125 #37 üzenetére
2 hete használom az Intensa N720BT-t. Tapasztalataim:
- 8GB-os SDHC-t olvas, gond nélkül, Sandisk-kel próbáltam. Nagyobb nem volt kéznél
2GB-os (normál) SD Kingston Ultra Speed van most benne. (Mobilenavigator)-A kijelző fényerejét tekintve szerintem teljesen átlagos. Majd megnézem mégegyszer holnap, napfényben.
- Az FM transmitter nagyon jól működik. Ha bekapcsolod, automatikusan elnémítja a beépített hangszórót, és mind a zene, mind a navigáció az autóhifin szól.
Mégiscsak nagyobb hangerőt tud az autó fejegysége...
Az FM adás nagyon erős, gagyibb autórádiók is jól tudják fogni.- Az oldalon található fejhallgató-csatlakozó is ráköthető az erre alkalmas autóhifire, vagy fülhallgatóra.
- A zenelejátszó és a navigáció sajnos nem megy egyidőben. Nem lehet a zenelejátszót "háttérbe küldeni" és elindítani a navit.
Erre van megoldás? Pl a Bluepanther 4410 ezt tudta.
A zenelejátszóban tényleg felesleges és zavaró a kijelző felső felét elfoglaló,
ugráló ál-equaliser. Ezt el lehet tüntetni???
A zenefájl neve elég apró betüvel van kiírva. Át lehet állítani nagyobbra?
Hangszínszabályzó nincs a zenelejátszóban.-Videolejátszást nem próbáltam. Nem erre vettem.
-A képnézőben vagy nagyítás, kicsinyités, forgatás, léptetés előre-hátra, és teljes képernyő. Jó.
-Az e-book olvasó a .txt fájlokat kezeli. Nem használtam.
- Az akkumulátora teljesen feltöltve 3óra 20pecet bírt. 1750mAh-s.
Ebben vegyesen volt navigáció, zenehallgatás, BT-n telefonálás, csak-úgy-nyomogatás stb.-A Bluetooth jól működik, a párosított eszközöket megjegyzi (többet is) Sonyericssonnal használom. Bekapcsolás után automatikusan csatlakozik hozzájuk, mint BT kihangosító.
A kihangosítás jó, de kb 70%-os hangerő felett elkezd egyre jobban visszhangozni, és összegerjed. Szerintem egy jobb mikrofonnal jól működne. (ki kell benne cserélni...)
A telefonról nem sikerült BT-n zenét átnyomni.A Bluetooth, ha bekapcsoltad, úgy is marad akár a zenelejátszás, akát a navigáció alatt is. (Kék LED jelzi a bal felső részén.) Bejövő hívás esetén automatikusan átvált a BT hívásfogadó ablakára. A hívást fogadhatod, vagy elutasíthatod, a hangerő a kijelzőn is állítható. Ezután nem vált vissza automatikusan a zenelejátszóra, vagy a navigációra, de ha a kijelzőn átlépsz, ugyanott folytathatod, ahol abbahagytad.
-Külső GPS antenna NEM csatlakoztatható, a jobb oldalon látható kis fekete dugó alatt nincs csatlakozó (a nyák-ot megvizsgálva ez opcionális). DE:
- A beépített GPS vevője még az ún. fémgőzölt üvegű autóban is látta a műholdakat, alig gyengébben, mint a szabadban, átlagosan 7-8-at, közepes jelerősséggel.
Nyílt terepen átlagosan 8-9 műholdat lát, nagy jelerősséggel.
A betonépületben az ablaktól távolabb is látott még 3 műholdat, igaz gyengén.
Nagyon pozitív csalódás, hogy még az autó ülésére "dobva" is bőven érzékeli a műholdakat.Az ún "cold start" (alján lévő áramtalanító főkapcsoló) bekapcsolása után automatikusan bejön a kezdőkép, majd a menü. Itt gyorsan elindítottam a navigációt.
Tehát "cold start" után 40 másodperccel már látottt 3 műholdat, a 70. másodpercben pedig már az "összeset" (szabadtéren 8-9, autóban 7-8)Ha már ezt a rengeteg infó leírtam Nektek, remélem elmondja valaki (akár privátban is), hogy lehet a kezdőképet (boot screen) megváltoztatni. Az Intensa fantáziaképet lecserélném pl egy autómárka logójára.
HW-Peter
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest