- Gaming notebook topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
PoE-t ledaráltam, mert jött PS4-re, de kampányon túl nem érdekelt. Nekem ezerszer jobban bejön a Chaosbane hangulatra. Szerencsére PS-en minimális bug-al találkoztam. Max olyannal, hogy láda mögött ragadt ellenfelet ha kilőttem, akkor nem tudtam felvenni a belőle kiesett piros gömböt. De másra nem emlékszem. Jó lenne közösen csapatni, de akivel közösen vettük meg, még csak el sem kezdte.
-
Peace
nagyúr
Felszerelést nem fogsz eladni szerintem. A trade opció alatt különféle színű gem-eket cserélhetsz be másik színre.
Tegnap este lenyomtam a 3. fejezet végén a boss-t. Egyszer kinyírt, mert elbambultam. Fel sem fogtam miket kezd el szórni magából és egy pillanat alatt fűbe harapott szegény elf jány.
-
Xalderon
tag
Persze, mindketto, amit irtam Steam kulcsokat arul a jatekhoz. Egyebkent minden jatek eseteben fel van tuntetve platform es region cimszavaknal ikonokkal, hogy milyen kulcsrol van szo. Az ikonokra raviszed az egeret es ki is irja tooltip-ben szovegesen is.
Cdkeys-en eddig meg csak parszor vasaroltam, de jo ismerosom ajanlotta korabban, ezert mertem kiprobalni.
Most kestek a kulccsal, de korabban nem volt semmi gond, szerintem most is csak az lehetett, hogy ok is kesve kaptak meg a jatek peldanyokat.Instant-gaming -en mar jopar jatekot beszereztem, veluk nagyon jo a tapasztalatom es gyakorlatilag tenyleg azonnal megkapod a kulcsot.
Edit:
Egyebkent reelc-nek termeszetesen teljesen igaza van, ezek szurke shop-ok, mindenkinek csak sajat felelossegre. -
reelc
veterán
Sziasztok!
Elnézést az OFFért!
A Diablo 3 a kieggel, ha épp most vetted és csak a sztorit nyomod végig, gondolom olyan 10 óra körül lehet maximum az 5 Act. Már nem emlékszem rá nekem mennyi volt, rég volt, de vannak olyan Achievementjei, hogy minden Actot 1 óra alatt teljesíts, szóval 5 óra alatt a komplett sztorit. Ez elsőre senkinek sem fog menni, nagylelkűen számoltam dupla idővel.
Az endgame tartalom valóban később került bele, és nem éppen változatos.
- Actos bountyk, ugye limitált feladatszám, pályaszám.
- Rift és Greater Rift: elvileg valamilyen véletlenszerű (?) sorrendben adja be a pályákat a monsterekkel, de a helyzet az, hogy akár 2-3 óra játék során legalább 2x találkozhatsz ugyanazzal a pályával vagy folytatásával (ha az eredeti pálya több szintes a sztori módban). Ez kicsit megtöri a "sok pálya" és a véletlenszerűség illúzióját, mert megértem mi a véletlen, de hogy direkt találkozz rövid idő alatt ugyanazokkal a pályákkal? Ez egy idő után lehangoló lehet.Eddig a legnagyobb szintű monotonítást a Hellgate: London c. játékban láttam, ismétlődő pályarészekkel, meg amiket mondtatok.
A Chaosbanenek milyen a felépítése? A klasszikus valahány act, és 3 nehézségi fokon?
Az endgame maxolást a legnagyobb nehézségre érted, vagy vannak endgame tartalmai?(#53) Delávégá: egyetértek, talán 15% körül a max. talán a Steamen.
De most a Wingamestoreban a legolcsóbb. Kb. -20%. Nem tudom meddig, keress rá a neked kellő változatra!
Persze ez még nem a neked megfelelő ár, megértem, de hátha más belevág ennyiért! -
Ellia
addikt
Diablo 3 is hasonloan kezdte viszont ez most jelent meg az elozo meg 7 vagy hany eve.
Vannak hianyossagai, erezhetoen kevesebb penzbol is keszult, viszont a harc rettento fluid, ilyennel reg talalkozzam, ja es eleg rendesen megtud lepni a jatek a nehezsegevel.
Szo se rola nem tokeletes, de elvezetes lett. A 4 karakterbol 3 tok jo 1 olyan nah (a kozelharcos ember).
A 7 pont koruli ertek realis.
Amugy kulcsos oldalrol jo aron be lehet szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest