Új hozzászólás Aktív témák
-
Xalderon
tag
Persze, mindketto, amit irtam Steam kulcsokat arul a jatekhoz. Egyebkent minden jatek eseteben fel van tuntetve platform es region cimszavaknal ikonokkal, hogy milyen kulcsrol van szo. Az ikonokra raviszed az egeret es ki is irja tooltip-ben szovegesen is.
Cdkeys-en eddig meg csak parszor vasaroltam, de jo ismerosom ajanlotta korabban, ezert mertem kiprobalni.
Most kestek a kulccsal, de korabban nem volt semmi gond, szerintem most is csak az lehetett, hogy ok is kesve kaptak meg a jatek peldanyokat.Instant-gaming -en mar jopar jatekot beszereztem, veluk nagyon jo a tapasztalatom es gyakorlatilag tenyleg azonnal megkapod a kulcsot.
Edit:
Egyebkent reelc-nek termeszetesen teljesen igaza van, ezek szurke shop-ok, mindenkinek csak sajat felelossegre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- OLED monitor topik
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest