Hirdetés
- Projektor topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini PC
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
McDuglas
üzenetére
Jómagam is ennek vagyok a híve, mondjuk nekem már szerencsére elég jó cuccaim vannak, kicsit csalódtam is, h nem emelkedett a lvl a múltkor, mikor kb. 8. próbára sikerült csak megölni.
Üdv itt!(#6939) allnickused: ajnye! Elmondhatnád, h miféle fórumon voltál, h oda véletlenül se menjek. Basszus, minek ugatni, h ilyen-olyan noob... mintha más MR 29-ről indult volna, vagy mindenkinek mindent tudnia kellene...
Rengeteget kérdezek én is, mindig van mit tanulni (mint fentebb volt Khorával az az über DMG... nekem is új) és az a dolga, kötelessége a régebbi játékosoknak, h segítsenek. Másik játékban szoktam felkapni az iszapot, mikor beírják, h szar a közösség. Nah, de a közösség azok mi vagyunk, olyan lesz, amilyenné tesszük. Warframe-val amúgy elégedett vagyok, -bár a klán/alliance lehetne aktívabb- sokan és sokat segítenek. Remélem majd Te is ezt fogod tapasztalni.
Magas lvl enemyhez ismételném a taktikám: amit nem látnak, arra nem lőnek (kivéve az arbit, de az másik történet). Láthatatlan framevel nagy nyugalommal be lehet menni közéjük, CP+coaction legyen, ez elvileg -34.5% armor, és ha mások is hoznak CP-t, akkor még több.
Ha nincs durva crites fegyó, akkor érdemes melee-vel kombó+weeping wounds + gas vagy corrosive irányba menni. Kicsit lassabban öl, de megbízható. És mivel nem látnak, meg lehet várni, h meghaljanak

Ha mondjátok mivel mentek, akkor ajánlunk konfigot rá. Most a Dex Dakra-t próbálgatom, meglepően kellemes csalódás, szépen felszeletel mindent IS
Ember + Dex Dakra csak tűzre építve, mert ugye a stílus az első, második a dmg... 
Kuva fegyókról írtunk röviden, nekem mondjuk a hind nem jön be, de ha MR-t és lvl 40 fegyót akarsz, akkor a nyamvadt 5 formát bele kell ölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Battlefield 6
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- LEGO klub
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rengeteget kérdezek én is, mindig van mit tanulni (mint fentebb volt Khorával az az über DMG... nekem is új) és az a dolga, kötelessége a régebbi játékosoknak, h segítsenek. Másik játékban szoktam felkapni az iszapot, mikor beírják, h szar a közösség. Nah, de a közösség azok mi vagyunk, olyan lesz, amilyenné tesszük. Warframe-val amúgy elégedett vagyok, -bár a klán/alliance lehetne aktívabb- sokan és sokat segítenek. Remélem majd Te is ezt fogod tapasztalni.

Ember + Dex Dakra csak tűzre építve, mert ugye a stílus az első, második a dmg...