Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Hát, nagyon jó tipp volt ez a Warframe!
Nem emlékszem ilyen élvezetes lövöldözésre az utóbbi... legalább tíz évből.Grafika szuper, hangok nagyon jók (HEK az gáz), animációk jók (hátraszaltó rulez), élvezeti faktor 100. Mivel coop, kevés a gyökér. (Ezek a pozíciócserés Lokik, de könnyen az őrületbe kergethetők.)
Igazából egy fillérbe sem kerül, annyit játszik az ember, amennyit akar. Ha már gyűjtögetsz, akkor kell a platina, de kizárólag warframe és weapon slotok vásárlására. Minden más beszerezhető, legyártható (-Loki). Egy 10 dolláros pakkból vígan elvan az ember.
Szerintem olyan 100-120 óra önfeledt játszadozás van benne, ahogy a népet figyelem. Utána már kevésbé addiktív, de még sokáig elő fogjuk venni, mert instant action, szóval akár tíz percre is érdemes elindítani. Én most lettem lvl 5.Beta 2. Hát igen... azért vannak gondok, de a missziókat érintő problémákat kivétel nélkül másnapra javították. Nekem a legnagyobb problámám az, hogy manapság disconnectel a missziók végeztével, és minden ismerőst offline-nak látok... két-három napja csinálja, nem tudom hol a gond.
-
1NST1G8R
senior tag
Meg mindig csak Excalibur, 25-es szinten vagyok kb. de mar megvan egy sisak az Ash-hez, Titanian nyomom most csak szinte mert ott dobal Ash blueprinthez cuccokat.
A kard az lesz amit mondtal, valami longsword, de en hulye epitettem Volt chassist ugy hogy meg meg sincs a blueprintje (csak az alkatresze), es nem maradt nyersanyag a kardhoz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Éjszakai műszak
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Ruckus ZoneFlex 7363 - Access point - hozzáférési pont - Több db
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- HP UPS R5500 XR intl (326528-002) - Szünetmentes tápegység
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest