Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Hát, nagyon jó tipp volt ez a Warframe!
Nem emlékszem ilyen élvezetes lövöldözésre az utóbbi... legalább tíz évből.Grafika szuper, hangok nagyon jók (HEK az gáz), animációk jók (hátraszaltó rulez), élvezeti faktor 100. Mivel coop, kevés a gyökér. (Ezek a pozíciócserés Lokik, de könnyen az őrületbe kergethetők.)
Igazából egy fillérbe sem kerül, annyit játszik az ember, amennyit akar. Ha már gyűjtögetsz, akkor kell a platina, de kizárólag warframe és weapon slotok vásárlására. Minden más beszerezhető, legyártható (-Loki). Egy 10 dolláros pakkból vígan elvan az ember.
Szerintem olyan 100-120 óra önfeledt játszadozás van benne, ahogy a népet figyelem. Utána már kevésbé addiktív, de még sokáig elő fogjuk venni, mert instant action, szóval akár tíz percre is érdemes elindítani. Én most lettem lvl 5.Beta 2. Hát igen... azért vannak gondok, de a missziókat érintő problémákat kivétel nélkül másnapra javították. Nekem a legnagyobb problámám az, hogy manapság disconnectel a missziók végeztével, és minden ismerőst offline-nak látok... két-három napja csinálja, nem tudom hol a gond.
-
1NST1G8R
senior tag
Meg mindig csak Excalibur, 25-es szinten vagyok kb. de mar megvan egy sisak az Ash-hez, Titanian nyomom most csak szinte mert ott dobal Ash blueprinthez cuccokat.
A kard az lesz amit mondtal, valami longsword, de en hulye epitettem Volt chassist ugy hogy meg meg sincs a blueprintje (csak az alkatresze), es nem maradt nyersanyag a kardhoz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobilhasználat külföldön
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Képregény topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest