Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Hát, nagyon jó tipp volt ez a Warframe!
Nem emlékszem ilyen élvezetes lövöldözésre az utóbbi... legalább tíz évből.Grafika szuper, hangok nagyon jók (HEK az gáz), animációk jók (hátraszaltó rulez), élvezeti faktor 100. Mivel coop, kevés a gyökér. (Ezek a pozíciócserés Lokik, de könnyen az őrületbe kergethetők.)
Igazából egy fillérbe sem kerül, annyit játszik az ember, amennyit akar. Ha már gyűjtögetsz, akkor kell a platina, de kizárólag warframe és weapon slotok vásárlására. Minden más beszerezhető, legyártható (-Loki). Egy 10 dolláros pakkból vígan elvan az ember.
Szerintem olyan 100-120 óra önfeledt játszadozás van benne, ahogy a népet figyelem. Utána már kevésbé addiktív, de még sokáig elő fogjuk venni, mert instant action, szóval akár tíz percre is érdemes elindítani. Én most lettem lvl 5.Beta 2. Hát igen... azért vannak gondok, de a missziókat érintő problémákat kivétel nélkül másnapra javították. Nekem a legnagyobb problámám az, hogy manapság disconnectel a missziók végeztével, és minden ismerőst offline-nak látok... két-három napja csinálja, nem tudom hol a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bundle topik
- Crimson Desert
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest