Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
igen,eddig csak a ? -re mentem be,de most már egész jó kis pénzeket lehet kapni,szóval ezekért is bemegyek
hát az őrszemekről egyelőre ne beszéljünk....100.000 lenne a blue print,azt meg inkább ne mírom be,nekem mennyi van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Warframe-hez már nekem is jött ilyen pajzs,meg armory cucc,be is van rakva.
egyébként nem is baj,ha nem lehet ilyen gigantikusra felhúzni az életerőt meg a Shield méretét,az már tényleg nagyon egyszerű volt.
Most kicsit többet kell gondolkodni,hogy mit hogyan....jó ezegyébként kaptam ilyen Pangolin Sword blue printet.....ez is valami új lehet.

meg megint egy Helmet kiegészítőt,van már Volt-Loki-Ember.egyébként a WarFramemben jelenleg ezek vannak:
25% Power Duration-
15% Power Range-
50% Armory-
75% Shieldrecharge-
100% Stamina Max-
30% StaminaRecharge-
10 LotRadar-
illetve 2 Skilltermészetesen egyik MOD sincs kimaxolva,annyi kreditem nincs,nem is lesz egy jó darabig

bár a 4. skillem,a FŐ Támadásom az ki van húzva

Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Micro Four Thirds
- Nintendo Switch 2
- Revolut
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ZBook Fury 16 G10 16" 4K+ IPS i7-13700HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vibill gar
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 T1200 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy Note 10+ 5G
- Apple iPhone 12 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Uj akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)