Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
igen,eddig csak a ? -re mentem be,de most már egész jó kis pénzeket lehet kapni,szóval ezekért is bemegyek
hát az őrszemekről egyelőre ne beszéljünk....100.000 lenne a blue print,azt meg inkább ne mírom be,nekem mennyi van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Warframe-hez már nekem is jött ilyen pajzs,meg armory cucc,be is van rakva.
egyébként nem is baj,ha nem lehet ilyen gigantikusra felhúzni az életerőt meg a Shield méretét,az már tényleg nagyon egyszerű volt.
Most kicsit többet kell gondolkodni,hogy mit hogyan....jó ezegyébként kaptam ilyen Pangolin Sword blue printet.....ez is valami új lehet.

meg megint egy Helmet kiegészítőt,van már Volt-Loki-Ember.egyébként a WarFramemben jelenleg ezek vannak:
25% Power Duration-
15% Power Range-
50% Armory-
75% Shieldrecharge-
100% Stamina Max-
30% StaminaRecharge-
10 LotRadar-
illetve 2 Skilltermészetesen egyik MOD sincs kimaxolva,annyi kreditem nincs,nem is lesz egy jó darabig

bár a 4. skillem,a FŐ Támadásom az ki van húzva

Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mesterséges intelligencia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Notebook hibák
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC - Ryzen 5 5500 - RTX 3070 AORUS - 16 GB RAM - 500 GB NVMe SSD
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)