Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Kompakt vízhűtés
- iPad topik
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Nekem nagyon nem akar osszejonni a cucc az Ash blueprinthez, egy dupla pityo viszont meglesz (szinten blueprintbol, valami F betus, most hirtelen nem jut eszembe hogy hivjak), csak meg let kell gyujtenem hozza. Tegnap vettem eszre hogy limitalt a warframhez megveheto fegyverek szama is, unlockolni meg csak ugy lehet extra slotot ha a penzert veheto kreditbol koltesz, amibol 50et adtak eddig ingyen, es egy slot 20 kredit, szal ez kicsit gaz, remelem majd atvarialjak hogy ne legyen rakenyszeritve a jatekos hogy kreditet vegyen ha tobb helyet akar a fegyvereknek. Ja es warframe-bol is csak 3at vehetsz alapbol, ha tobbet akarsz ahhoz is unlockolni kell helyet.

Kozelharci fegyverbol en a Bo-t vettem meg eddig, de mar el is adtam, a Skana sokkal jobb szerintem mint egy bottal hadonaszni.
Majd egy dual Skanara fogok meg gyurni, mert hat ket kard megiscsak jobb, mint egy. 
Gepfegyverbol a Bruston-t (vagy vmi hasonlo) vettem meg ami kis sorozatokat lo, de az sem jott be nagyon, szerintem el fogom adni es veszek egy shotgunt, abbol ugyis van loszer szarasig minden palyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Majd egy dual Skanara fogok meg gyurni, mert hat ket kard megiscsak jobb, mint egy.