Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Erm... bármit lehet bármivel fúzionálni, maximum nem érdemes. Értem ezalatt, hogy azonos típusú kártyákat jobban megéri egymásba olvasztani, mert jobb az "átváltási arány". A lehetőség azonban megvan, úgy kotyvasztasz, ahogy jólesik.
Energy Max modot még nem láttam, de patch előtt is qrva ritka volt, szóval lehet, hogy van. Eddig minden mást összefogdostunk (bár nekem a shield capacity még mindig hiányzik).
A Power Efficiency-nek viszont tökugyanaz a hatása: kevesebbet fogyasztanak a szkillek, többet tudod használni őket.A sentinelek csak pajzsot tudnak szerintem újratölteni, és annyi.
Felhívnám a figyelmet a másodlagos, extra helmetekre, mert vannak igen kellemetlen hatásúak... pölö az Ash-nek van asszem úgy, hogy rontja az Efficiency-t, 5-10 százalékkal, tehát felöltve 100-as energy max esetén helyből nem tudod használni a negyedik skillt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPad 2025 A16
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest