Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
donmackó #2544 üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom, ha már squad-ozik az ember, érdemes 2 bombázóval menni szorosan egymás mellett, ritka az a vadász aki egyedül bepróbálja ezt a kombót, ugyanis igen veszélyes. A legjobb az, amikor amikor az üldözőből vad lesz, volt hogy én fordultam rá bomberrel egy szintén bombert üldöző vadászra. Elölről-hátulról szekszuáltuk halálra.
bandiras2:
Az általad ecsetelt problémákat szokták a WoT-ban szopóágnak hívni. Ott már-már természetes a dolog, és együtt lehet vele élni. Úgy látszik itt is kénytelen leszel. Azt próbáltad amúgy, hogy visszamész T1, T2-be, és megnézed ott mit tudsz alkotni? Lehet nagyobb Tierben több a Pro, bár az köztudott tény, hogy ott már azért rövidebbek a meccsek, mert a csilliárd tonna bombával gyorsan véget vetnek neki.smisa:
Én speciel minden elé lövök a rakétákkal, főleg épp forduló bombázóra nagy fun. De szemből is talál, bár nem volt ritka hogy a 8-ból egy sem, és én is kerültem már el szemből enemy rakéta barrage-t -
Malibutomi
nagyúr
válasz
donmackó #2544 üzenetére
Mondjuk volt olyan menetem, ahol a bombázós srác az elején beírta hogy fedezzetek, válaszoltam neki hogy oké. Erre huss elrepült egyenesen az ellenség bázisa felé. Mire felkapaszkodtam az ő magasságába pont megnézhettem 3 km-ről ahogy fossálövik.
Aztán még be is irta a chatre hogy kösz hogy nem fedeztetek... -
Mister_X
nagyúr
válasz
donmackó #2544 üzenetére
Vagy szakaszban kell menni és lesz aki megvéd. Én a repülő csónakommal múltkor egymagam bombáztam szét AB-ben az ellenfél földi egységeit úgy 400m-ről, mert mindenki szart rám nagy ívben. Aztán persze kapott a szárnyam egy találatot és nem bírtam elég nagyot fordulni és nekimentem egy hegynek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Formula-1
- Motoros topic
- 2025 - Íme a 14. héten megjelenő játékok listája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Wacom Intuos Pro M rajztábla
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Posta ok!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), frissen tisztva, 6 hó garancia, Bp-i üzletből eladó!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest