- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
A 3.7-essel régen repkedtem, de kb 3 éve 80%-ban tankozok, így a repülős ággal nem nagyon foglalkoztam (9.0-ás jetekig eljutottam anno, ott már nem érdekelt a repülgetés, néha PBJ-1H-val bejöttem trollkodni Reál repcsibe, és ennyi).
Aztán most elkezdtem fejlesztgetni az elkezdett gépeket, hogy megnézzem, mit lehet kihozni belőlük, ezekből egyik a P-63A-10 lett, ami elnyerte a tetszésemet, fullosan egész jó gép ez is.Közben amiket a kb 3 év alatt berakosgattak a kifejlesztett gépeim közé a fejlesztési fába, elkezdtem kifejlesztgetni. Akkoriban pl csak a 3.7-es P-38L volt, most meg a prémiummal van legalább 4 verzió a P-38-asból. P-47N és a P51-H is újdonság számomra, B-34-es, és még sorolhatnám. És mivel reál repcsiben azt vettem észre, hogy kb 4.3 - 4.7-ig lehet jól boldogulni, kifejlesztem ezeket a gépeket, hogy ne legyen lyuk a fejlesztési fában
Németeknél meg az Me 264-est szereztem meg, briteknél pedig a bombázó ágat húzom kifele, mert marhajó a bombaterhük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Mobilinternet
- Yettel topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Részletfizetés. Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged