Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz
Bigiordas #3475 üzenetére
Legutóbbi frissítés óta nem próbáltam, de majd megnézem. Azt is észrevettem, hogy mostmár alul kicsiben írja a "Press 7" légpárbajokat.
Valaki esetleg aki játszik rendszeresen? Kellenének "csapattársak", mert mindíg kifogok egy noob csapatot és egyfolytában veszítünk. :///
-
D.Orion
veterán
válasz
Bigiordas #1489 üzenetére
Ne aggódj és 01:50kor keltem fel, bőven elmúlt már 2óra mikor elkezdtem nyomni EU szerveren és az első két csatámban győzött is a csapat. Bár nem én voltam az első, de a többi feltétel adott volt. Én sem kaptam semmit, küldtem egy reportot képekkel majd elmentem aludni.
Olyan érzése van az embernek, hogy a Warthunder bagázs javarészt pályájukról kibukott emberekből áll.
-
HungAryan
tag
válasz
Bigiordas #1486 üzenetére
A probléma az, hogy nem tudtad rendesen feltenni a kérdést, ezért nem kellene felháborodni...
Eleve mi az, hogy "európai időszámítás"?
Amire te gondolsz, az az időzóna. És abból sem létezik olyan, hogy "európai", mivel Európán belül is 4 időzóna létezik.
Magyarországon a téli időszámításkor az UTC+1 van. Az UTC, GMT megegyezik. Innen már könnyen kiszámíthatod, hogy melyik időszakban lesz. -
RG4L
őstag
válasz
Bigiordas #1484 üzenetére
Érdekes vagy. Normálisan válaszoltam, nem tudom mi a bajod vele.
EU és RU két külön szerver, ezt lehet látni a játékban is. Az M8A1 és I-301 küldetések kezdete szintén meg van jelölve a játékban, had mutassam meg:Hogy honnan veszem ezt a tényt? Például onnan, hogy a mai 30 killt már megcsináltam a LaGG-3-as gépekkel, és nem sokkal 11 óra után kezdtem, igaz volt egy kis gubanc a számlálóval, ami miatt több időt vett igénybe, mint kellett volna, de rendesen, időben indult. Ebből merek következtetni arra, hogy az M8A1-hez is elkezdte számolni az állást.
...de a Google barátom (Ő a te barátod is) szintúgy megerősíti a gold csaták időpontját. Ha ez nem lenne elég bizonyíték, akkor ajánlom figyelmedbe az alábbi két oldalt:
Mivel a második oldalra be kell jelentkezni a WT accoddal, hogy el tudd olvasni, kimásolom Néked a lényeget.
A feladatot két időintervallumban lehet végrehajtani:
Január 11-én 03:00 és 05:00 között, illetve 18:00 és 20:00 közöttRemélem segített és további szép napot!
-
RG4L
őstag
válasz
Bigiordas #1428 üzenetére
Akármilyen eventet talál ki a Gaijin, a játékosok nagy része rinyál. Akármilyen változtatást hoznak be, a játékosok nagy része rinyál. Ez nem feltétlen a Gaijin hibája, habár szerintem is csináltak már néhány hülyeséget, hanem a retardtált játékosoké, mert mindenki elégedetlen, ha nem az van ami az Ő szája ízének éppen megfelel.
Igen, amikor a születésnapját ünnepelte a játék, adtak ingyen gépet úgymond. Most van az újévi event, szintén lehet prémium tankot kapni 1 nyert csatával az amcsi tankokkal (10 órától).
A 19 feladatos event talán kicsit sok, de ott van benne, hogy minden teljesítés után sorsol, és lehet szerencséd lesz. Szerintem is sok ez egy fosos tier 1-es tankért (ill. repülőért), de azért ekkorák a követelmények, mert ez az M8A1 és az I-301 annyira limitált/rejtett prémium cucc lesz az event végeztével, mint most kb. a TB-3M, La-174 vagy a Po-2 és még 1-2 hasonló ritkaságú repülő. Ha minden jött-mentnek odaadnák, akkor nem lenne értelme a jövőben olyan eventeket csinálni, ahol ezeket lehet megnyerni.
Ma pl. csupán 5 csatát kell nyerni és kész is vagy a mai achievmenteddel. Ahogy haladunk előre az event végéhez, egyre könnyebb és könnyebb követelményeket kell, hogy adjanak, mivel a teljesítéshez rendelkezésre álló idő is csökken.
-
D.Orion
veterán
válasz
Bigiordas #1061 üzenetére
Számolja a rendszer, de kb. 3 napja jöttek be új skin-ek és az ezekhez szükséges kill-ek sajnos nulláról indulnak. Nem sikerült megoldani a fejlesztőknek, hogy a meglévő stat adatok alapján megoldják ezt.
Tiger-em ugyan még nincs, de az nem is kapott most új skin-t most. Jelezd a problémát egy report-ban.
Drenadar: Nagoyn kevés a TK.
-
olcsii
aktív tag
válasz
Bigiordas #948 üzenetére
Nagyon örülök hogy elirtad az építő jellegű kritikádat. Minden nézőpont kérdése
És igen tudom hogy modul sebzéses elvileg/gyakorlatilag.
Lehet hogy Béta játék de ezek nem hiszem hogy fognak változni, amúgy meg nem én mentem itt.
És a t54(első) miért nem robbant fel mikor meglőtte a motorját.? a legényeket miért nem ütötte ki az első két lövés? [link]
Nagyon örülök neki hogy vezettél lánctalpast. irigyellek is érte. de szerintem attól még nem tudod milyen benne ülni mikor be kacsint egy lövedék.
Szóval ha én belelövök az is2 tornyába oldalról. és utána rámfordul és megöl az normális.
Ja és ha a sofőrt lövöd miért robban fel sokszor egyből? ez szerintem nem normális.Az nem zavar hogy belelóg az ágyú a tankba annak igy kell lennie
-
donmackó
addikt
válasz
Bigiordas #948 üzenetére
Úgy-úgy ahogy mondod. Ez nem wot. Én például mindig a sofőr kukucskálóját célzom ha lehet. Az minden tankon gyenge pont és ráadásul látványos messziről is, és jó nagyot lehet ott sebezni. Sok 1 hites killem volt már így SB-n és még csítert is mondtak rám. Holott csak ismerek elég sok tankot, meg használok céltávolság kalkulátort.
-
John_Doe
senior tag
válasz
Bigiordas #937 üzenetére
Még valami: warthunder.hu Itt lehet magyar nyelven információt találni és ha érzel hozzá bátorságot meg elhivatottságot a magyar nyelvet ráerőltetni a játékra.
-
John_Doe
senior tag
válasz
Bigiordas #937 üzenetére
Troll ON.
Pech bármikor jöhet.
Troll OFF.Hogy patch mikor jön azt nem tudom.
A legénység, hogy WoT-os szóval éljek, garázshelyhez kötött vagyis ha az első helyre rakott tankok, legyenek azok bármik, ugyanazt a legénységet jelentik. Egyszer kiképzed őket a tank típusra és onnantól tudják használni nem felejtik el az előző tankot. Persze lehet őket tovább képezni minden tankra külön. Ja és a tankot amit egyszer megvettél nem kell (és nem is lehet) eladni mindig megmarad. -
Bigiordas
tag
válasz
Bigiordas #936 üzenetére
Srácok!
Böngészgetem a netet és a fórumokat, (az angol nekem szó szerint latin). Mikorra várható pech? gondolok itt az őszre, télre a hivatalos magyarítás miatt.
Valamint még egy naív kérdés tőlem: A legénységet hogy lehetne pakolni egyik tankbók másikba? És büntetés nélkül lehet e?
Azt már látom hogy a játék teljesen más logika alapján működik, ami nem feltétlenül rossz. 27.000 csatát nyomtam a WOT-ban 2011 augusztusától, mire az idén már feladtam, lehet az nehezíti meg a logikámat.
Egyenlőre tetszik a játék, csak még a megértéseivel vannak hiányosságaim a magyarítás hiánya miatt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Formula-1
- LEGO klub
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J3 2016 karcmentes kijelzővel
- Gamer pc 3080evga, ryzen7 5700x3d, 32gb Kingston fury ddr4 3600mhz, ASUS TUF GAMING B550M-E,
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- Denon DRA-365RD
- Apple Watch Series 10 46MM 2025.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen3 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest