- Micro Four Thirds
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Akkor lehet, végül nem is ilyet veszünk, hanem gyengébbet olcsóbban...Láttam vmi dell szervert, 2x200mhz, szintén 10k-s scsi hdd-vel,[link] akkor talán az is megteszi, bár még 1-2hdd elkel majd bele...
Linux lesz rajta mindenképpen, mert ms oprendszer az egy kicsit drága, meg gondolom van oka annak, h egyre több nagyobb cég használ unix-es megoldásokat. Jah, és ha jól tom, abban alapból van egy apache..
A notimon egyelőre marad az xpp, lehet, nem is lesz rajta sosem linux, bár ki tudja, van néhány wlan háló a környékünkön, és ahhoz jobb a linux![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt nem tudod esetleg, h mi lehet az oka annak, h néha csak úgy kifagy az apache? Semmi komolyabb következménye nincs, simán elindul utána, csak mondjuk mi van akkor, ha olyankor történik, amikor én nem vagyok gépnél, és így nem tom újraindítani...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)