Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Logitech x-230 / z-3e 2.1 tapasztalatokat
- Fujifilm X
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen TV-t vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
chriscornell
csendes tag
Sziasztok!
Eddig sosem nyitottam topikot, eloszor regisztralok a prohardveren azert, hogy kerdezzek Toletek. Segitsegre, tapasztalatra, utmutatasra van szuksegem valakitol, aki sokkal rutinosabb nalam.
Van egy VPS szerverem, windows 2012 data center edition fut rajta, domain, stb mukodik rajta, es gondoltam, beallitok rajta egy webradiot egy kisebb kozosseg szamara. Sajnos a tervezett winamp+shoutcast alapu radio elhasalt mar a kezdetek kezdeten azzal a hibauzenettel, hogy a winamp nem hajlando lejatszani semmilyen filet, mert hogy a VPSnek nincs hangkartyaja, es missing sound driver - error! -t kiabalva megall a tudomany.
Keresgeltem virtual sound card programokat, de egyelore egyetlen jol mukodo, ingyenes darabot sem talaltam.Milyen megoldast javasoltok a problema athidalasara? Mindenkeppen szukseg volna vajon egy (virtualis) hangkartyara, vagy esetleg a winamp+shoutcast helyett hasznaljak mas szoftvert? (gondolkodom az icecast-on de az inkabb unix alapu, ezert egyelore nem kiserleteztem vele).
Remelem, az uj topik nyitasa nem utkozik a forum szabalyzattal, az itteni shoutcast temak nem segitettek a problemam megoldasaban es mar evek ota nem volt bennuk uj komment sem, ezert nyitottam itt ezt az uj topikot.A segitseget elore is koszonom!
Aktív témák
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 6tb SAS HDD
- DELL OptiPlex 3050 Micro / i5-7500T / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / WIFI+BT / HDMI / több db / számla
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 24GB DDR4 , 512GB SSD
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest