Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ebben a témában VPN-el kapcsolatos kérdéseket lehet megbeszélni, különféle VPN szolgáltatók, és VPN képes eszközök, pl. VPN-t is tudó routereken, NAS-okon a VPN használata. Különféle VPN típusok (PPTP, L2TP, OVPN, WG, SSTP, stb...), pl. melyiket érdemes, mik a különbségek, előnyök-hátrányok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
Sziasztok..
Sajnos nem tudom hogy jó helyen járok e.. ki fejtem mi a gondom és majd ti eldöntitek hogy merre is hová..
Online játék jelen esetben csak 1 karakter lehet persze nekem kettö van.
Ha egymás után lépek be még ha külön böngészövel
Valós időben látja Ip cím alapján és blokkolja az egyik karakterremet.Ez meg is történt.
Nem akarom elkövetni ugyan azt a hibát.Chrome lenne az egyik karakter változatlanul.
A firefoxon akarom a másik karakter. Nem bánom ha más ország lenne a bejelentkezés de ha ez nem megy akkor az Ip cím legyen más.
Jön még a Mobil rész ott van egy applikáció annak nem ismerem a müködési elvét vagy is nem tudom ott mi alapján szür ha egymás után lépek be.
Röviden ennyi a gondom erre keresek megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest