- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Plazma TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas77
senior tag
Úgy érzem, megint a szokásos lemezt rakjuk fel.
A szolgáltatók bevezetnek egy új szolgáltatást. Kezdetben vannak nehézségek. Sok felhasználónak elmegy a kedve a dologtól. Ennek hangot is adnak (persze ezzel nincs is gond, hiszen ez egy fórum, pont azért IS van).
Később ha megoldódnak a nehézségek azokat a felhasználókat a továbbiakban nem nagyon lehet majd rábírni, hogy használják ha hibátlanul működik, akkor se.Akinek folyamatosan gondja van a szolgáltatással, azokat megértem.
A szolgáltatót is megértem, mert nem lehet várni a végtelenségig a bevezetéssel, mert akkor már senkit nem fog érdekelni a dolog.
Nem egyszerű...Azért azt ne felejtsük el, hogy a VoLTE előtt is voltak megszakadt hívások, ki nem csörgések, néma volal, dadogó hang, nem kapcsolható számok stb. Mégse veszi elő senki se az MM tárcsás telefont az utcán és nem telefonál vele nagy megelégedéssel.
Nem is kívánok vitát nyitni az egészről, csak az akartam leírni, hogy a felhasználóknak türelemmel kell lenmiük ilyen helyzetben. Aki most elengedi ezt a témát, annak is érdemes később újra körüljárni a dolgot. Nyilvánvalóan a szolgáltatók arra törekednek, hogy a felhasználóknak minőségi szolgáltatást tudjanak biztosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC ICE - Új, 2 év gari - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- iPhone X 64Gb akku 100%
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp