- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- 3D nyomtatás
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Analóg fényképezés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
De egyébként tényleg az lenne a legjobb megoldás, ha átmenetileg be tudnád tenni egy támogatott készülékbe és arról hívni őket, hogy kapcsolják be. Bár engem így is lerázott az egyik ügyintéző. Azt mondta, legkésőbb 72 órán belül újra aktív lesz. Azt persze nem tudta, hogy nem támogatott készülékben van a kártya. A harmadik ügyintézőnek pedáloztam egy kicsit, mert ő is azt mondta, nem tudja kézzel bekapcsolni. Ekkor mondtam neki, hogy már másfél éve használom hiba nélkül megelégedéssel. Erre azt mondta, várjak egy kicsit. Talán 1 perc telt el, mondja, hogy látja, most rendeltem tőlük Redmi 9-et. Mivel az támogatott, így be tudja kapcsolni. Ha esetleg nem megfelelően működne a készülék, akkor szükséges lehet a deaktiválás. No, így lett visszakapcsolva. Azért jó lenne ismerni azt a készülék listát amiből a szolgáltató dolgozik, mert ami lista a honlapon van, az elég vérszegény, ennél több támogatott készülékük van. Bár én úgy gondolom, hogy ami készüléket ők forgalmaznak, azoknak illene támogatottnak lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp