- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sayuar
senior tag
Vajon miért csinálja ezt?
Van egy kontóm a voipblazernél, amit valamikor korábban regisztráltam, és idén aug. 27-én töltöttem fel először. Van rajta ~9 euró.
Ebből a voipblazer fiókból fel akarok tölteni egy spanyol mobil számot 5 euróval, aminek a kezelési költsége 1,2 euró.
erre kiírja, hogy:
"Unfortunately this feature is currently not available or your credit is insufficient.
If your credit is low, please buy credit and try again."Van egy másik kontóm is, amit szintén idén regisztráltam, júniusban töltöttem fel.
Ezen csak ~2 euró van.
Ennél pedig felkínálja a töltést, de szürke marad az opció, mert értelemszerűen nincs rajta az 5 euró + 1,2 euró kezelési költség.
Most akkor mi van? -
HXY
addikt
válasz
Herbali #18480 üzenetére
A Hanstel.hu -t ne használjátok egyenlegfeltöltésre mert, miért fizetnétek egy viszonteladónak, aki hatalmas felárral dolgozik.
A percdíjak ellenőrzésére viszont nagyon jó:
[link] (állítsd át az EUR/min -t HUF/min-re)Az egyenleget közvetlenül a VoipYo.com -on töltsétek fel!
-
havri1
félisten
Köszönöm, sikerült VoipYO regisztráció mobileVOIP alól.
-
madrac
senior tag
válasz
#79335424 #18479 üzenetére
Értem az álláspontodat, de hiába vagyunk a 21. században, azért még mindig sok pénzbe kerül egy jó, új 4G-s telefon amit az ember hosszabb távra vesz. Az én telefonom azért van hogy nem túl jó minőségű a voipyo hívás, ill. sms küldéshez sincs megbízható és olcsóbb internetes alternatíva. Ezért nem mellékes az sem, hogy mennyi a perc és sms díj. Továbbá elég erősen nem csak voip-ra használom a mobil internetet, sőt..
Az pedig egy szóval se mondtam, hogy irreális a mobil internetük ára, ellenben a perc és sms díjaik nagyon magasak, és ha még azt is vesszük hogy még lassítás sincs (telekomnál, blue-nál van), úgy már elég rossz az összkép. Kinek mi a fontosabb. -
zeon.hu
nagyúr
-
Sayuar
senior tag
-
havri1
félisten
Az normális, hogy a VoipYO registration oldal a downloadra irányít?
Konkrétan nem tudk regisztrálni...(#18480) Herbali: Szerintem ez a magyar áfa. Nem magyar címmel azt hiszem kikerülhető..(Browsercall nem engedi átírni az országot, nem költözhetek el?!)
-
Stanlee
őstag
Szia! Nem fogod tudni osszeparositani oket, mert teljesen mas szabvany szerint kommunikalnak (analog vs ISDN). Nem hiaba van az egyiknek RJ11 a masiknak meg RJ45-os csatlakozoja. Valaki kerdezte korabban, hogy milyen routerek kepsek ISDN keszuleket es VoIP-ot kezelni, neki irtam egy listat, hogy mit hasznalhat, itt kell lennie a hozzaszolasok kozott.
-
Herbali
tag
válasz
felhasználóx #18476 üzenetére
A 10 EUR-os feltöltésre még rátesznek cirka 3,5 EUR-költséget. Az a feltöltési összeg több mint 30 százaléka vagyis kb. ezer forint. Így már nem annyira baráti nekem. Kifizetek ezer forintot a semmire.
Vagy ki lehet ezt kerülni valamilyen módon? Én úgy láttam hogy mindegyik fizetési formánál ráteszi azt a kb 3,5 EUR-t.
Én ez miatt regisztáltam a NordTelekom-hoz. Ott 8 forint a hazai mobil, de a 3,5 EUR-nak megfelelő kb. ezer forintból több mint 130 perc beszélgetés kijön. Bankkártyával fizetve nincs kezelési költség meg hasonlók. És a legkissebb feltölthető összeg 500 ft. Én ezerrel töltöttem. Tesztelem. -
törölt tag
válasz
madrac #18478 üzenetére
Sztem haladni kell a korall és a 4G ma már nem csak a flagshipek kiváltsága. Ez a VOIP topik, tehát ebből a szempontból kell nézni a lehetőségeket. Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy az elmúlt két évben, hány GSM hívást indítottam mobil irányba. Tehát, nem irreális kijelentés az, hogy lényegtelen, hogy mennyi a GSM hívás percdíja. De, végső esetben még mindíg ott a vezetékes hívó, amivel, VOIP szerveren átküldve, jóárasítani lehet a percdíjakat. Ez is csak a Telenornál van. A lassítás megszűntetése nem egyedi, Telenor jelenség és a Telenornak továbbra is vannak 32/32 -re lassítós csomagjai (a Deezerek). Ezek alapból drágábbak, de MyMenüs ajánlatokkal jóárasíthatók. A lassítás megítélése szubjektív. Van, akinek lényeges, de van, aki egyébként sem vacakolna lassítós nettel. Viszont, a Telenor nem NAT -ol és lehet publikus IP -d. Ennek fontossága is ugyanúgy szubjektív. Ami pedig a korlátozást illeti, tudomásom szerint a Telenor nem tiltogatós. Egy szó, mint száz, havi 1500Ft -ból kapsz annyi netet, amennyit nem tudsz eltelefonálni. Ha ehhez havonta hozzácsapsz még 3 Euro -t VOIP -ra, akkor 2500Ft -ból megvan a havi telefonálásod, némi netezéssel. Ezt én nem tartom irreális ajánlatnak.
-
madrac
senior tag
válasz
Sayuar #18465 üzenetére
Azért én annyira nem vagyok oda a telenorért. Az hogy nincs net lassítás a keret kimerítése után, elég komoly fegyvertény lehet, másrészt a perc és sms díjaik nagyon rosszak a blue-hoz képest. Ha pedig van megoldás azon is voip-ozni, akkor nem lehet szempont az se hogy hivatalosan tiltva van. 4G-s telefonja se mindenkinek van.
-
törölt tag
válasz
Sayuar #18463 üzenetére
Hááát... Nincs már rá sok idő. Kb. 10 nap múlva kezdem az ingázást egy új melóhellyel. Minden hónapban két hét Németország, aztán vagy ide jövök haza, vagy Spanyolba.
Egyébként sem tudom, hogy mivel tudnék segíteni. MobileVoip, Browsercalls és ennyi. SGS 2 -n még trükközgettem a RAM, meg a sávszélesség miatt, de ezen a telón nincs szükség ilyesmire. Ami a Telenor 3G -t illeti, abban egyetértünk, hogy legfeljebb lokálisan használható. A 4G viszont teljesen más. Mintha nem is ugyanaz a szolgáltató lenne. -
bango
tag
Üdv! Konkrétabban kérdezem akkor: van egy Dlink 704 router analóg telefon bemenettel és egy 15 éves siemens profiset 51 ISDN telefon RJ45-ös csatlakozóval, (akkoriban még seholnem volt a szélessáv). Sehogy nem lehet a kettőt párosítani? Mert most úgy néz ki a 15 éves telefont nem tudom használni, de egy 25éveset bátran rádughatok.
-
Sayuar
senior tag
A jelenlegi net a telenornál tűnik a leggazdaságosabbnak.
1GB 1500 Ft
Igaz, a bluemobilenál 1290, de ott nincs 4G, és hivatalosan tiltott a VoIP
A vodafone-nál ha agyontrükközöd az agyad akkor ~1800 Ft.
A vodafone net+szal 3000 Ft töltés után kapsz 500 MB netet, használod 2 hétig, majd megrendeled a Zsebnet 1GB-tot 2500 Forintért. Amikor az 1GB elfogy lemondod, töltöd 3000-el, kapsz 500 MB-tot használod 2 hétig, megint bekacsolod az GB-tot....bekapcsolod-kikapcsolod-bekapcsolod-kikapcsolod, és ezzel "szórakozol", hogy ~1800 Ft-ra jöjjön ki az 1GB. Mert másképp 2500 Ft.....
Szóval a telenor jelenleg sokkal kényelmesebb: hóforduló napján feltöltöd 1500 Ft-tal az egyenleged, amiért kapsz 1GB adatot. Kész, csókolom... -
Sayuar
senior tag
válasz
#79335424 #18461 üzenetére
én is pannonnal kezdtem, aztán a 3G-s korszakuk a voda irányába tolt.
Hogy most milyen (mármint az lte)? Azt nem tudom, de márciusban kipróbáltam a 3G-jüket: bö áááááSomatom: mikor futunk össze egy sörre, mert már kezdem tökön szúrni magam, hogy nálam sehogy se nem akar jó lenni a VoIP...
-
adolfo01
tag
válasz
Sayuar #18455 üzenetére
Szia.
Na ja,de voip mellé jó lehet ilyen áron.Persze a percdíjaik nem jók ,de nem is használom.
Praktikum+net csomagom van,feltöltésnél ajándék adatmennyiség és 3 barát szám megadása esetén újabb adatmennyiség ajándék.Csupa ajándék.
Persze hanghívást még nem használtam kb. 3 éve mióta erre váltottam csak ingyenes irányba(ügyfélszolgálat)
üdv. -
adolfo01
tag
Sziasztok.
Nem kifejezetten ide tartozik,de hasznos lehet tudni!
A Telenor végre új mobilinternet csomagokat vezetett be.
Izelítő: 100 Mb/500 Ft/hó
500 Mb/1000 Ft/hó
1Gb/1500 Ft/hó
>>Lásd itt<<Ugyan kiegészítő adatjegyként (plusz csomag) írja,de önállóan is rendelhető kártyás csomaghoz is netezésre,ügyfélszolgálat ezt megerősítette.
Az adatmennyiség elfogyasztása után nincs neted tehát ebben az esetben nincs lassítás.üdv.
-
KTU
addikt
válasz
Tesztelo.hu #18451 üzenetére
Eddig 20-asra küldött sms-ek megérkeztek saját számmal, ami a Caller ID-nál be volt állítva az alkalmazásban.
Ezt használom:
MobiCalls VOIP Calls RebVoice accountal, ez a legolcsóbb SMS-re.
Bármelyik Delmont (Betamax) klón használható vele.
Más design mint a Finarea, de ugyan azt tudja. -
havri1
félisten
válasz
Tesztelo.hu #18451 üzenetére
Nekem még sose sikerült sms-t küldenem MobileVOIP alól.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Voipblazernél vagyok, 2-án az androidos MobilVOIP appból küldtem egy SMS-t egy telenoros számra. Az illető nem kapta meg az SMS-t. Utána küldtem magamnak is (én is telenoros vagyok), én megkaptam, de egy teljesen ismeretlen vodás szám volt küldőként kijelezve.
Tapasztalta ezt más is? Ennyire megbízhatatlan az SMS-küldés?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- iPhone topik
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Sorozatok
- Gumi és felni topik
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest