-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrSealRD
üzenetére
Így már értem, akár még működhet is.
Amúgy feltétlen szükséges az esxi? Én pont hasonló okokból adtam fel sok év után az egészet itthon, egyszerűen vagy egy halom pénzt kellene rá költeni, vagy elkezded mókolgatni kerülőmegoldásokkal, de akkor előbb utóbb csak a szívás lesz vele, rosszabb esetben adatvesztés, hosszú állásidő, vagy egy adott verzión ragadás.
Engem már eleve attól kirázna a hideg, hogy kiadok mondjuk 100-150kHUF-ot egy ilyen tri-mode kártyáért, majd ha teszem azt 2 év múlva megdöglik, akkor állni fog az egész cucc 2 hónapig, amíg nem szerzek egy másikat? Vagy egyből kettőt vegyek 300-ért? És itt használt, ebay-ről összevadászott cuccokról beszélünk. Ennyi pénzből komplett, modern, keveset fogyasztó háziszervert lehet venni... Lehetne persze 2 node-os vsan is, de akkor megint oda kanyarodunk vissza, hogy zsebbe kell nyúlni keményen.
Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy van combos labor a cégnél, szóval van aki kifizette helyettem a fentiek sokszorosát, és ott bármit is lehet csinálni bármikor távolról is, így nyilván könnyen szántottam be itthon a saját környezetet, illetve lett helyette Proxmox.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest