Hirdetés
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrSealRD
üzenetére
Így már értem, akár még működhet is.
Amúgy feltétlen szükséges az esxi? Én pont hasonló okokból adtam fel sok év után az egészet itthon, egyszerűen vagy egy halom pénzt kellene rá költeni, vagy elkezded mókolgatni kerülőmegoldásokkal, de akkor előbb utóbb csak a szívás lesz vele, rosszabb esetben adatvesztés, hosszú állásidő, vagy egy adott verzión ragadás.
Engem már eleve attól kirázna a hideg, hogy kiadok mondjuk 100-150kHUF-ot egy ilyen tri-mode kártyáért, majd ha teszem azt 2 év múlva megdöglik, akkor állni fog az egész cucc 2 hónapig, amíg nem szerzek egy másikat? Vagy egyből kettőt vegyek 300-ért? És itt használt, ebay-ről összevadászott cuccokról beszélünk. Ennyi pénzből komplett, modern, keveset fogyasztó háziszervert lehet venni... Lehetne persze 2 node-os vsan is, de akkor megint oda kanyarodunk vissza, hogy zsebbe kell nyúlni keményen.
Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy van combos labor a cégnél, szóval van aki kifizette helyettem a fentiek sokszorosát, és ott bármit is lehet csinálni bármikor távolról is, így nyilván könnyen szántottam be itthon a saját környezetet, illetve lett helyette Proxmox.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs